Hoe Het Spel "Fairy School" Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "Fairy School" Te Spelen
Hoe Het Spel "Fairy School" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel "Fairy School" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel
Video: Going to Fairy School with Ronald! 2024, April
Anonim

Fairy School is een spel voor meisjes van 7-10 jaar. Het heeft een redelijk gebruiksvriendelijke interface en is gemakkelijk te leren. De spelmodus is online, dus registratie op verschillende servers kan vereist zijn.

Hoe het spel te spelen?
Hoe het spel te spelen?

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om de Fairy School online game te spelen, moet je ervoor zorgen dat je een snelle internetverbinding, de nieuwste flash player en werkende pijltjestoetsen in de toetsenbordconfiguratie hebt.

Stap 2

Zorg er ook voor dat de parameters van uw computer voldoende zijn om de gameplay te voltooien. Het bestaat uit het behalen van 5 sterren op elk niveau om door te gaan naar het volgende. Het karakter van het spel moet tussen ondoorzichtige wolken vliegen en vijanden en slecht weer vermijden. Om het niveau van de speler te verhogen, moet je ook harten verzamelen.

Stap 3

Om naar het volgende niveau te gaan, moet je, zodra je het vereiste aantal sterren hebt verzameld, de liftdeuren vinden waar je in moet. Probeer tijdens het spel de ontladingen van bliksem en donder te vermijden en zoek zo snel mogelijk dekking op speciaal daarvoor bestemde plaatsen. Om het huidige aantal sterren op het niveau dat je passeert te weten te komen, kijk je naar het rechterpaneel van het spel.

Stap 4

Als je regelmatig problemen ondervindt met de weergave van spelelementen, zorg er dan voor dat er geen applicaties op je computer draaien die het systeem laden.

Stap 5

Open hiervoor de lijst met huidige processen in de taakbeheerder (geopend met de sneltoets Alt + Ctrl + Delete), kijk zorgvuldig naar het toegewezen RAM-geheugen en de processorfrequentie.

Stap 6

Verwijder de belasting van de computer door programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd af te sluiten (minimale pictogrammen in de lade op de taakbalk in de rechterbenedenhoek). Als je geen breedbeeldmonitor hebt, kunnen er bepaalde problemen zijn met het weergeven van spelelementen. Probeer ook de bureaubladresolutie goed aan te passen.

Aanbevolen: