Hoe Het Spel "spongeBob" Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "spongeBob" Te Spelen
Hoe Het Spel "spongeBob" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel "spongeBob" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel
Video: SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated ᴴᴰ Full Playthrough 2024, April
Anonim

Het spel "SpongeBob", ontwikkeld op basis van de beroemde animatieserie en volledige tekenfilm, zal zowel kinderen als volwassenen verrukken. Om het te voltooien, help SpongeBob het restaurant Krusty Krabs te openen.

Hoe het spel te spelen?
Hoe het spel te spelen?

instructies:

Stap 1

Aan het begin van het spel bevindt u zich in het huis - ga naar de badkamer. Ga dan naar de keuken en pak een ijsblokje in de koelkast en een spatel op tafel. Gebruik in de slaapkamer de spatel om de kist te openen en de kleding te pakken.

Stap 2

Kleed je aan en ga naar buiten. Pas het alarm toe op de telefoonmaster om de telefoon te laten werken.

Ga naar je buurman en ga dan naar Patrick. Geef hem het ijsblokje om de afstandsbediening van de tv te pakken. Zet de tv in je huis uit met de afstandsbediening, ga naar de badkamer en poets je tanden.

Stap 3

Op de volgende locatie speel je als Plankton. Pak de moersleutel en gooi hem naar de nep-SpongeBob. Verander het menu met een dweil en ga naar het laboratorium. Trek je jetpack aan en ga naar de linkerhoek van het scherm. Vlieg naar het kasteel van Neptunus en ontdoe je van kwallen. Ga naar de zeepaardstal, praat met de bruidegom en praat dan met de clown in de bibliotheek en pak het touwtje. Combineer de draad met een hoefijzer en haak in de spijker boven de knop boven de deur. Ga naar de troonzaal, pak de kroon.

Stap 4

Je speelt nu weer als SpongeBob. Ga naar restaurant Krusty Krabs en ga dan naar de bar voor gebakken ijs. Keer terug naar de Krusty Krabs en combineer de tang met het ijs, dip ze in de kokende olie, geef het gebakken ijs aan Morty om de pas te krijgen. Open de deur met een pasje en ga met de lift naar beneden. Stap in de hamburgerwagen, pak de Goofy Huber-biljetten uit de prullenbak om aan de tweeling te geven, en ga dan naar de badkamer en klik op het zeepbakje dat de barman moet vullen.

Stap 5

Op de volgende locatie speel je als Mindy, die de held uit het kasteel moet bevrijden. Pak de vuile spiegel in de kast en pak de pot lijm op het dressoir. Open het raam en lijm de vensterbank vast met lijm.

Stap 6

Ga naar de bibliotheek, pak het boek en ga naar de kerker. Praat met de cipier en geef hem het boek. Geef de polijstmachine de vuile spiegel, leg de schoongemaakte spiegel terug op de pagina en ga naar buiten.

Stap 7

Ga op de volgende locatie naar het Abyss Hotel. Pak een zaklamp van de onderzoeker en gebruik deze om de gaten in de vloer van de kamer te markeren. Geef de parelkralen terug aan Miss Helene. Ga naar de grot en zet de bol terug op zijn plaats. Op de volgende locatie speel je als SpongeBob en ga je naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis pak je de stethoscoop, pak dan het revolutionaire vest en geef de stethoscoop aan Octavio.

Stap 8

In de stad van schelpen moet je de kroon opgeven in Bikinibroek - speel als Patrick. Gebruik de boog op SpongeBob. Speel dan als SpongeBob - pak de kroon en ontsnap uit de winkel. Combineer de stok met een schelp, blaas op het fluitje.

Stap 9

In de Krusty Krabs, praat met het plankton, praat met de muzikant en ga naar rechts. Verzamel alle krabburgers, pak het mechanisme van het plafond en keer terug naar de Krusty Krabs. Neem de instrumenten van de muzikant en combineer het gevonden mechanisme, luidspreker en versterker. Gitaar spelen. Het spel voltooid.

Aanbevolen: