Hoe Het Spel Op Volledig Scherm Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Volledig Scherm Te Spelen
Hoe Het Spel Op Volledig Scherm Te Spelen

Video: Hoe Het Spel Op Volledig Scherm Te Spelen

Video: Hoe Het Spel Op Volledig Scherm Te Spelen
Video: Fix Games Not Running in Full Screen Mode Issue on Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Computers gedragen zich soms zo willekeurig dat de gebruiker er niets aan kan doen. Een van de meest voorkomende voorbeelden is de gewoonte om een game uitsluitend in de venstermodus te draaien, wat voor veel problemen zorgt.

Hoe het spel op volledig scherm te spelen
Hoe het spel op volledig scherm te spelen

instructies:

Stap 1

Controleer de "opstartopties". Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de snelkoppeling waarmee het programma wordt gestart en selecteer "Eigenschappen". Daar zie je een regel als: "Object: D: GamesHoMMh3blade.exe –windowed". Dit is het adres van het bestand waarnaar de snelkoppeling verwijst. Let op het "–windowed" naschrift aan het einde - als er een is, is het daardoor dat je spel in de venstermodus start. Voel je vrij om de opgegeven parameter te verwijderen en de snelkoppeling zonder deze uit te voeren, het probleem zal in 90% van de gevallen worden opgelost.

Stap 2

Probeer sneltoetsen. Natuurlijk kunnen sneltoetsen voor elk spel afzonderlijk zijn, maar de meest voorkomende combinatie: alt="Afbeelding" + Enter, die het spel onmiddellijk na het klikken zou moeten uitvouwen. Probeer tijdens het spel niet direct te wisselen, ga hiervoor naar het hoofdmenu, of zet in ieder geval een pauze in - zo bescherm je jezelf tegen systeemcrashes en bugs. Als de bovenstaande combinatie niet werkt, zoek dan naar andere opties in de beschrijvingen van het spel.

Stap 3

Wijzig uw schermresolutie. Technisch gezien zal dit geen "start op volledig scherm" zijn, maar in de praktijk zal het spelvenster uitbreiden naar volledig scherm en op zijn minst enig comfort bieden. U moet de resolutie van het spel en de monitor vergelijken: verhoog de waarden van de ene of verlaag de andere (als de resolutie op de monitor is ingesteld op 1024x768, moet u in de spelopties dezelfde waarde instellen).

Stap 4

Gebruik de spelinstellingen. Dit is verreweg de meest voor de hand liggende oplossing, maar soms vergeten gebruikers het. Ga naar het menu "Instellingen" in het spel en controleer of er geen "vinkje" of "vinkje" staat naast het item "Uitvoeren in venstermodus". Als een dergelijk item niet in de opties staat, kijk dan in het instellingenmenu in de "launcher" - dit is een programma dat te vinden is in de hoofdmap van het spel. Het past de mogelijke instellingen aan, zelfs voordat het spel wordt gestart. Heel vaak wordt het probleem van de ingeschakelde venstermodus aangetroffen door onoplettende gebruikers van games op de Source-engine, in veel games waarvan deze modus standaard is ingesteld, maar deze kan eenvoudig worden uitgeschakeld via het menu.

Aanbevolen: