Hoe Het Spel "roze Panter" Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "roze Panter" Te Spelen
Hoe Het Spel "roze Panter" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel "roze Panter" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel
Video: De Roze Panter - Paspoort Naar Avontuur - Deel 1 - Introductie van het kamp 2024, April
Anonim

De Pink Panther is de held van favoriete kindertekenfilms, en veel kinderen zullen er ongetwijfeld veel plezier aan beleven om hun favoriete personage weer op het computerscherm te zien in een spannend kindercomputerspel. Het spel "Pink Panther" passeren is niet moeilijk - het is gemaakt in het genre van een cartoon-zoektocht en je kunt tegelijkertijd de raadsels van het spel oplossen en de landen verkennen waarin het personage valt.

Hoe het spel te spelen?
Hoe het spel te spelen?

instructies:

Stap 1

Luister op de eerste dag van het spel naar wat de vogel je te zeggen heeft in het kamp, pak dan een vliegplank en springschoenen. Praat met de beheerder, praat met de professor, waarna hij in de stofzuiger stapt, en je zult hem moeten redden. Ga naar de hangar met de vliegtuigen, praat met de bemanning en pak in de hoek van de hangar de tools die je zullen helpen de professor te bevrijden.

Stap 2

Zet de hutten op hun plaats, leer over de nieuwe uitvindingen van de professor en neem dan de code van het slot van hem over. Wanneer honden naar je toe komen, verwijder ze dan door schoenen op het ene bord en schoenen op het andere aan te brengen.

Stap 3

Gebruik de cipher en ga naar de kelder, waar je de hengel neemt. Ga terug en ontmoet de bewoners van het kamp. Praat met iedereen over hun land en gebruik dan de hengel en praat met de laatste bewoner van het kamp.

Stap 4

Bezoek 's ochtends de kelder en klik op het terminator-model. Verlaat de kelder, praat met de professor en ga naar een van de huizen. Gebruik de PIC om een paar dingen over Oxford en Shakespeare te leren en reis vervolgens naar Engeland om het speelgoed van kampbewoner Nigel op te halen. Chat met een meisje uit India en kies een vliegtuig uit de hangar om naar Engeland te vliegen.

Stap 5

Chat onderweg met mensen en kijk dan in het mandje bij de krantenverkoper. In de mand vind je een lade. Breng het aan op de boom om de bal eruit te halen en geef de bal aan de spelers. Je krijgt een T-shirt - ruil het voor een striptijdschrift en een nieuwe uitgave van de krant. Ga naar de Ugly Duckling Brasserie.

Stap 6

Werk als ober door naar de eigenaar van de bar te gaan en bestellingen af te leveren zonder klanten in verwarring te brengen. Praat buiten met Nigels vriend, ga dan terug naar de kroeg en ruil een striptijdschrift in voor een worst van de jongen achter de toonbank. Geef de worst aan de persoon die je verhindert om met de butler Jackson te praten. De butler brengt je de stad uit. Je ziet een huis, in de buurt waar je de vragen van de jongen met een mand met kleren moet beantwoorden. Pak kleren op om het kasteel binnen te gaan.

Stap 7

Praat met Nigels vader en draai de schrijfset op tafel. Onderzoek de drie schilderijen aan de muur en gebruik dan de pook op het wapen achter het schilderij met de bisschop en pak Guy Fawkes, evenals de spiegel. Nu moet je de jumpsuit teruggeven die de honden hebben gestolen. Reis naar Stonehenge en gebruik de spiegel in de zon om de jumpsuit terug te brengen.

Stap 8

Ga nu naar Egypte. Chat met de chauffeur die je naar Caïro brengt. In Caïro moet je een kleed kopen van een kebabhandelaar die een kop koffie nodig heeft. Praat met een ezel, haal koffie bij de tapijthandelaar en geef de koffie aan de kebabman. Na Caïro keer je terug naar de Nijl en geef je het amulet aan de chauffeur.

Stap 9

De chauffeur geeft je de scarabee. Reis naar Caïro en verzamel de bloemen van de ezel. Geef bloemen aan het meisje dat je zal helpen over te steken naar de andere kant.

Stap 10

Na Egypte bevind je je op een boerderij waar je een verzoek van een vrouw moet vervullen en de vogels moet voeren. Na de boerderij keer je terug naar het kamp. Praat met de professor en stap weer in het vliegtuig om naar China te reizen.

Stap 11

In China speel je op het operapodium in traditionele kostuums en vecht je vervolgens tegen de honden. Praat dan met de gastvrouw en ga naar het dorp. Gebruik aardappelresten om de vogel aan te trekken en aan de jongen te geven. Je krijgt een hoed - gebruik deze om je broek uit te doen. Reis vanuit China met het vliegtuig naar Bhutan. Ga in Bhutan naar het dorp en ruil een krant voor een kip en een pijl voor een boog. Schiet de kip op het doel en ga dan naar het dorp met het koninklijke geschenk. Na Bhutan reist u naar India.

Stap 12

Praat met de slangenbezweerder, ga naar het dorp en overtuig de slang om terug te keren naar de caster. Reis met de trein naar Varanasi. Na Varanasi ga je naar Bombay en dan naar Varanasi, gooi bloemen in de rivier en keer terug naar de professor. Nadat je met de professor hebt gesproken, ga je naar Australië in het Aboriginal-dorp. Keer terug naar het kamp, pak een hamer in de hangarkist en verwijder de planken met een hamer in de kelder. Geef de honden het bewijs dat tegen hen is gevonden.

Aanbevolen: