Hoe Het Spel "gotisch" Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "gotisch" Te Spelen
Hoe Het Spel "gotisch" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel "gotisch" Te Spelen

Video: Hoe Het Spel
Video: Webinar over politiek u0026 geschiedenis in Marokko door Gert Huskens 2024, April
Anonim

Gothic is een van de meest bekende en populaire fantasy-RPG-spellen. In het derde deel van het spel kun je elke stad kiezen die je leuk vindt, die elk een ander zoeksysteem hebben. Het voltooien van missies in elke stad is niet zo moeilijk als je zou denken - je moet tegen vijanden vechten en je gevechtsvaardigheden verbeteren. Laten we eens kijken naar de passage van het spel "Gothic III" naar het voorbeeld van de spelstad Ardea.

Hoe het spel te spelen?
Hoe het spel te spelen?

instructies:

Stap 1

Bevrijd eerst de stad van de Orcs door de quest helemaal aan het begin van het spel van de werkgever te krijgen. Dood alle orcs om 500 ervaring en +2 rebellenreputatie op te doen. In de volgende zoektocht krijg je de coördinaten van de schuilplaats van de rebellen - volg de Hoorn naar hem toe, krijg 250 ervaring en +1 voor reputatie.

Stap 2

Praat nu met de rebellenleider en ga naar Reddock. Chat met Gelford en Javier, vertel ons over de gebeurtenissen die plaatsvonden in Ardea. Krijg 1000 ervaring en +1 reputatie. Praat met Hamlar voor nog eens 500 ervaring. Chris zal je een quest geven waarin je 5 herten moet doden.

Stap 3

Zorg ervoor dat de herten zich niet verspreiden en het orc-kamp in rennen. Dood herten met een spreuk (vuurbal) als er rollen in je inventaris zijn. Geef Chris vijf stukken vlees en krijg 250 ervaring en +1 behendigheid. Leer jachtvaardigheden van Chris.

Stap 4

In de volgende quest wordt de taak aan je gegeven door Jack, die zich bij de vuurtoren ten zuiden van de stad bevindt. Je krijgt te maken met drie bandieten die op de rand van de klif ten noordoosten van de vuurtoren zitten. Dood de bandieten, krijg 500 ervaring en 50 goud. Praat dan opnieuw met Jack voor nog eens 250 ervaring.

Stap 5

In de volgende quest moet je een taak aannemen van Seruk in Cape Dun - drie gouden bekers stelen uit het Urrass-magazijn in Cape Dun, en dan Jack's vuurtoren bezoeken en het goud pakken. Krijg 750 ervaring, +1 diefstal en 400 goud.

Stap 6

Nadat je alle missies in Ardea hebt voltooid, ga je naar de volgende stad om het spel voort te zetten en de missies van andere werkgevers te voltooien.

Aanbevolen: