Hoe Thema's Op Pc Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Thema's Op Pc Te Installeren
Hoe Thema's Op Pc Te Installeren

Video: Hoe Thema's Op Pc Te Installeren

Video: Hoe Thema's Op Pc Te Installeren
Video: কিভাবে উইন্ডোজ দিতে হয় | Windows 7 Setup process Step By Step | How To Install Windows 7 2024, April
Anonim

Elke gebruiker past de Windows-interface voor zichzelf aan. Gelukkig is het aanpassen van Windows-graphics vrij eenvoudig. U kunt werkelijk alles aanpassen en wijzigen: pictogrammen, lettertypepictogrammen, screensaver en bureaubladachtergrond. U kunt ook altijd extra thema's voor Windows vinden en installeren. Of maak je eigen thema. Hiervoor zijn veel mogelijkheden.

Hoe thema's op pc te installeren
Hoe thema's op pc te installeren

Noodzakelijk

Personal computer met Windows-besturingssysteem, thema's, XPize-toepassing, internettoegang

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om thema's op uw computer te installeren. De eerste is om kant-en-klare thema's van internet te downloaden. Na het downloaden moet u ze op uw computer installeren. Installeer de gedownloade applicatie gewoon als een gewoon programma. Tijdens het installatieproces moeten de thema's worden uitgepakt in de systeemmap of in een aparte map die door het systeem is opgegeven.

Stap 2

De thema's zijn nu toegevoegd. U kunt ze selecteren als u naar het "Configuratiescherm" gaat en vervolgens - naar het tabblad "Weergave". Klik in het geopende venster op het item "Thema's".

Stap 3

Er zijn veel systeemthema's in het Windows 7-besturingssysteem. Om een nieuw thema te plaatsen, klikt u met de muis op een leeg gebied van het bureaublad en selecteert u de regel "Personalisatie". Er wordt een venster geopend waarin onderwerpen in verschillende categorieën beschikbaar zijn. Als u wilt zien hoe een thema eruitziet op een computer, klikt u er met de rechtermuisknop op. Op deze manier kunt u alle interessante onderwerpen bekijken. Wanneer u het gewenste thema heeft geselecteerd, klikt u op de regel "Thema opslaan".

Stap 4

Met behulp van de vensters die eerder in Windows 7 zijn genoemd, kunt u ook uw eigen thema's maken van verschillende componenten. Onder aan het venster bevindt zich een paneel waar u de bureaubladachtergrond, het kleurenschema en de systeemgeluiden kunt wijzigen. Door elk onderdeel afzonderlijk te selecteren, creëert u dus uw eigen thema.

Stap 5

Als u het uiterlijk van de interface van het besturingssysteem radicaal wilt veranderen, download en installeer dan de XPize-toepassing. Extra thema's zullen samen met de installatie van de applicatie worden geïnstalleerd. Maar daar gaat het niet om. Met behulp van het programmamenu kunt u de Windows-graphics volledig aanpassen. U kunt de bureaubladpictogrammen, het bedieningspaneel wijzigen, bureaubladgadgets toevoegen, het uiterlijk van de klok wijzigen en meer. Elk thema dat met deze applicatie is gemaakt, kan op elk moment worden opgeslagen en geïnstalleerd.

Aanbevolen: