Hoe Ctf-thema's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Ctf-thema's Te Installeren
Hoe Ctf-thema's Te Installeren

Video: Hoe Ctf-thema's Te Installeren

Video: Hoe Ctf-thema's Te Installeren
Video: How To Install CUSTOM CTF THEMES On Every Modded PSP 2024, Mei
Anonim

De "virtuele" PSP 5.03GEN-firmware begon behoorlijk tastbare voordelen te vertonen ten opzichte van CFWEnabler-firmware. Momenteel maakt deze firmware het gebruik van plug-ins in XMB zonder onnodige problemen mogelijk - er is een werkende versie van een van de meest bekende plug-ins, CXMB, voorbereid, waarmee u CTF-thema's kunt installeren.

Hoe ctf-thema's te installeren
Hoe ctf-thema's te installeren

Het is nodig

Programma 5.03GEN

instructies:

Stap 1

Breng de plug-in over naar de geheugenkaart. Download hiervoor het archief met de firmwarebestanden. Je kunt het downloaden van een groot aantal gespecialiseerde PSP-bronnen. Voer de cxmb-directory in. Het bevindt zich in de volledige map, waar u de cxmb-map moet kopiëren. De map wordt gekopieerd naar de hoofdmap van de flashgeheugenkaart (alle gebruikersbestanden worden daar ook geplaatst).

Stap 2

Kopieer de submap seplugins van dezelfde volledige map naar de hoofdmap van de flashgeheugenkaart. In het geval dat een dergelijke map al aanwezig is in de hoofdmap, moet u de vervanging van de bestaande map bevestigen. Als er nog geen is aangemaakt, worden seplugins zonder bevestiging gekopieerd.

Stap 3

Kies een thema uit de eerder geüploade Engelse of Russische thema's - u kunt ze uploaden op dezelfde gespecialiseerde bronnen als 5.03GEN. Sla het CTF-bestand op in de PSP-directory, de subdirectory THEME. Om het thema te starten, moet u het bestand CTF_Convertor.exe uitvoeren, dat zich in de PSP-directory, de subdirectory THEME bevindt. Het zal automatisch elk thema patchen dat het in deze map vindt.

Stap 4

Download 5.03 GEN als dat nog niet is gedaan. Als de firmware al is geactiveerd, moet u een applicatie of spelprogramma starten en afsluiten in de XMB. Maak een VSH-tekstdocument in de map seplugins, die zich ook in de hoofdmap van de kaart bevindt, en sla de plug-ins op die op het apparaat zijn geladen, met behulp van een gewoon Kladblok. Schrijf in het gemaakte tekstdocument de regel ms: /cxmb/cxmb.prx en sla de wijzigingen op in het document.

Stap 5

Daarna kunt u de plug-ins activeren via het herstelmenu. Schakel het standaardthema in en schakel over naar de Engelse interface. Verplaats vervolgens het CTF-thema naar de PSPTheme-directory, start de PSP opnieuw op en schakel het thema in via het menu Instellingen, de sectie Thema-instellingen, de subsectie Thema - en u kunt genieten van het nieuwe ontwerp.

Stap 6

Wijzig het thema via het menu Instellingen, de sectie Thema-instellingen, de subsectie Thema. Zodra je een nieuw thema selecteert, simuleert de PSP een herstart die niet echt plaatsvindt. In dit geval blijft de firmware gewijzigd en zal het menu de gebruiker verrassen met een nieuw ontwerp. U kunt CTF-thema's annuleren met behulp van het VSH-menu, herstelsectie, subsectie Plugins, cxmb-item. Daarin moet u achtereenvolgens het item Uitgeschakeld, Terug en Afsluiten selecteren.

Aanbevolen: