Hoe Geanimeerde Thema's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Geanimeerde Thema's Te Installeren
Hoe Geanimeerde Thema's Te Installeren

Video: Hoe Geanimeerde Thema's Te Installeren

Video: Hoe Geanimeerde Thema's Te Installeren
Video: Home Assistant Animated Dashboard u0026 Themes 2024, Mei
Anonim

In het Windows 7-besturingssysteem is het grafische ontwerp zo geïmplementeerd dat het zelfs de meest wispelturige gebruiker kan bevredigen. Als u echter een geanimeerde bureaubladachtergrond wilt instellen, moet u aanvullende software gebruiken.

Hoe geanimeerde thema's te installeren
Hoe geanimeerde thema's te installeren

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Voer de zin "geanimeerd bureaubladthema" in de zoekmachine in en druk op enter. Volg een paar links om een bron van uw gading te vinden. Zoek de achtergrond die je leuk vindt en download deze naar de harde schijf van je computer. Sommige geanimeerde achtergronden zijn gemaakt in de vorm van een mini-applicatie en lees de instructies om erachter te komen hoe u ze op uw bureaublad kunt installeren. Meestal moet u de toepassing starten, de juiste afbeelding selecteren en, door er met de rechtermuisknop op te klikken, het item Instellen als bureaubladachtergrond selecteren.

Stap 2

Download en installeer het Theme Resource Changer-programma. Het zal u helpen uw bureaubladthema te veranderen in geanimeerde achtergrond. Wallpaper sets met animatie zijn te vinden en te downloaden via de zoekmachine. U kunt ook alle bestanden met betrekking tot afbeeldingen vinden op de speciale site oformi.net. Download en installeer Ulead gif-animator om uw animatie handmatig te maken. U hebt meerdere afbeeldingen nodig, die als kaders zijn ingesteld, en de tijd voor het wijzigen van de afbeelding is ingesteld. Zo maak je je eigen animatie voor op de desktop.

Stap 3

Het is de moeite waard om te overwegen dat de desktop wordt geopend telkens wanneer u de toepassing minimaliseert. Zware animaties zullen het verversen van het bureaublad aanzienlijk vertragen, wat betekent dat bij het minimaliseren van de toepassing het systeem enige tijd nodig heeft om de afbeelding te herstellen. U kunt verschillende soorten geanimeerde achtergronden instellen. Ze worden allemaal op dezelfde manier geactiveerd, dus er zouden geen problemen moeten zijn tijdens de installatie.

Stap 4

Geanimeerde thema's worden ook geïnstalleerd met behulp van gecomprimeerde exe-bestanden. Als u dergelijke bestanden van internet hebt gedownload, controleer ze dan met antivirussoftware, aangezien er verschillende virussen in kunnen zitten.

Aanbevolen: