Hoe Thema's Op PDA Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Thema's Op PDA Te Installeren
Hoe Thema's Op PDA Te Installeren

Video: Hoe Thema's Op PDA Te Installeren

Video: Hoe Thema's Op PDA Te Installeren
Video: how to fix .exe has stopped working problem in windows 7, windows 8, windows 10 | RajTech 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van mobiele telefoons merken op dat ze enige tijd na het kopen van een telefoon nieuwe entertainmentcontent naar hun telefoon willen downloaden: games, thema's, video's en muziek. Om deze inhoud zelf naar uw mobiele telefoon te downloaden, heeft u Bluetooth, datakabel en internet nodig. Bij het ontbreken van een item op deze lijst, gebruiken ze de diensten van organisaties waarmee u inhoud rechtstreeks via uw telefoon of PDA kunt downloaden. Gebruik een speciaal programma om thema's op de iPhone te installeren.

Hoe thema's op PDA te installeren
Hoe thema's op PDA te installeren

Noodzakelijk

Apple iPhone, iPhone PC Suite, Summer Board, iTunes, Windows XP of Windows Vista

instructies:

Stap 1

Eerst moet je het thema dat je leuk vindt downloaden van internet. Pak het uit in een willekeurige map op uw harde schijf. Voor snelle toegang tot themabestanden is het raadzaam deze naar uw bureaublad te kopiëren. Installeer de iPhone PC Suite voor uw telefoon. Gebruik een datakabel om je mobiele apparaat op je computer of laptop aan te sluiten. Nadat de apparaten succesvol zijn gekoppeld, klikt u op de knop "Thema's".

Stap 2

Er verschijnen verschillende snelkoppelingen voor je: "Geluiden", "Melodieën", "Wallpapers", enz. Selecteer de Summer Board-snelkoppeling en klik erop. In het thema-editorvenster dat wordt geopend, ziet u de titel van het Summer Board-app-thema's-venster. Selecteer een thema en klik vervolgens op de knop Thema toepassen. Als je niet tevreden bent met dit thema, kies dan een ander thema en vergeet niet op de thema-activeringsknop te klikken.

Stap 3

Om een nieuw onderwerp toe te voegen, klikt u op de knop "Onderwerp toevoegen". Selecteer in het geopende venster de map waarin het thema dat u onlangs hebt gedownload zich bevindt. Antwoord "Ja" op het programmaverzoek. Als het door jou gekozen thema niet past in het programma van de Summer Board, krijg je een nogal grappige reactie van het programma te zien: “Baas, we hebben een probleem! Er bestaat een vermoeden dat de geselecteerde map niet gerelateerd is aan het Summerboard." In dit geval is het beter om de installatie van een dergelijk thema te weigeren, zodat het je iPhone niet schaadt.

Aanbevolen: