Hoe Vista-thema's Voor XP Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Vista-thema's Voor XP Te Installeren
Hoe Vista-thema's Voor XP Te Installeren

Video: Hoe Vista-thema's Voor XP Te Installeren

Video: Hoe Vista-thema's Voor XP Te Installeren
Video: Windows xp и Vista сравнение в плане ОЗУ Запуска ОС 2024, April
Anonim

U kunt het gemak en de schoonheid van de Vista-besturingssysteemstijl visueel waarderen zonder het reeds geïnstalleerde Windows XP te verlaten. Gebruik hiervoor thema's of speciale pakketten, waaronder bureaubladachtergronden, pictogrammensets, laadscherm en nog veel meer, zodat u het uiterlijk van Vista volledig opnieuw kunt creëren.

Hoe Vista-thema's voor XP te installeren
Hoe Vista-thema's voor XP te installeren

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer de gespecialiseerde Windows Blinds-toepassing die is ontworpen om de visuele stijl van Windows XP te veranderen. Houd er rekening mee dat deze applicatie kan fungeren als een op zichzelf staand object of als een onderdeel van de Object Desktop-set. Gebruik Vista 2.4 of Arrow skin, die volledig in Vista-stijl is.

Stap 2

Start de Windows Blinds-toepassing en selecteer een achtergrond die overeenkomt met het Windows Vista-thema, terwijl u de ingebouwde tool gebruikt om dit item te wijzigen. Er zijn geen Vista-specifieke wallpapers, dus gebruik je eigen smaak.

Stap 3

Profiteer van de mogelijkheid om opstartschermen te installeren die geschikt zijn voor Vista-stijl (bijvoorbeeld Real Vista of Vista Ultimate Boot) en voer de Windows Blinds LogonStudio-pakketcomponent uit voor verdere transformatie. Laad het gewenste welkomstscherm (bijvoorbeeld Simple Vista of Vista Reaction) en laat het meer lijken op de gewenste stijl.

Stap 4

Gebruik de WindowsBlinds IconPackager-component met een geschikt pictogrampakket om de Windows XP-interface verder aan te passen (zoals Apogee Icon Suite of Aero IconPackage) en maak uw eigen zijbalk met behulp van de DektopX-component. Voeg de gewenste widgets (vensterweergave) toe die perfect passen bij de Vista-stijl.

Stap 5

Gebruik gespecialiseerde pakketten voor het wijzigen van de grafische interface van Windows XP in Vista: - VistaMizer - Vista Style Pack; - Vista Transformation Pack - Deze kits bevatten alles wat je nodig hebt om het uiterlijk van XP in Vista volledig te transformeren en het aanpassingsproces een stuk eenvoudiger te maken. Het resultaat van alle bovenstaande acties is de visuele onmogelijkheid om de geïnstalleerde versie van het besturingssysteem te bepalen.

Stap 6

Een eenvoudigere, maar niet minder effectieve manier om de systeeminterface te wijzigen, is door het Style XP-programma te gebruiken. De meeste thema's in Vista-stijl zijn gratis beschikbaar op internet en kunnen gratis worden gedownload.

Aanbevolen: