Hoe Thema's Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Thema's Op Een Computer Te Installeren
Hoe Thema's Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Thema's Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Thema's Op Een Computer Te Installeren
Video: 14 Computer Tricks You Wish You Learned Sooner 2024, Mei
Anonim

Alle gebruikers hebben van tijd tot tijd de wens om de omgeving van de werkruimte te veranderen, het kleurontwerp te veranderen, enz. U kunt het computerbureau, de monitor, het toetsenbord veranderen. Maar deze wijzigingen zijn kostbaar, maar u kunt de omgeving op een werkcomputer veranderen door thema's op het bureaublad van een pc te wijzigen. In dit artikel zullen we het daar precies over hebben.

Hoe thema's op een computer te installeren
Hoe thema's op een computer te installeren

Noodzakelijk

Archief of map waarin het thema staat dat je moet installeren

instructies:

Stap 1

U moet dus het juiste thema voor uw computer vinden. U kunt het op internet vinden met behulp van de zoekfunctie. Er zijn betaalde thema's en gratis thema's. Betaalde thema's moeten respectievelijk worden gekocht en gedownload, gratis thema's hoeven alleen maar te worden gedownload.

Stap 2

Pak vervolgens het gedownloade archief met het thema uit, of als je een uitgepakte map hebt gedownload, open deze dan gewoon. Zoek het bestand met de resolutie.msstyles. Voer dit bestand uit door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Klik in het venster dat verschijnt op "Toepassen". Het thema moet worden geïnstalleerd.

Stap 3

Als dit niet gebeurt, kan WindowBlinds de schuld krijgen, wat de installatie van extra bestanden verhindert. U moet dit programma vinden, het verwijderen en de thema's worden geïnstalleerd.

Stap 4

Misschien staat Windows zelf het installeren van thema's ook niet toe. Dan moet u bepaalde systeembestanden patchen. Dit is waar UXTheme Multi-Patcher 6.0 u zal helpen.

We lanceren dit programma. Klik in het venster dat verschijnt op "patch". Klik vervolgens op "ok", na 15 seconden zal het programma u vragen om uw computer opnieuw op te starten. Druk op "ok", de computer start opnieuw op. Nu kunt u elk thema installeren.

Aanbevolen: