Hoe Een Oud Stuurprogramma Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Oud Stuurprogramma Te Verwijderen?
Hoe Een Oud Stuurprogramma Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Oud Stuurprogramma Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Oud Stuurprogramma Te Verwijderen?
Video: How to Completely Uninstall u0026 Remove a Printer Driver from Your PC - 2024, April
Anonim

Vanwege conflicten van sommige programma's werken hardwarestuurprogramma's soms niet meer correct. Om een nieuwe, werkende driver correct te installeren, is het noodzakelijk om de oude driver te verwijderen.

meisje achter de computer
meisje achter de computer

instructies:

Stap 1

Meestal moet u niet-werkende stuurprogramma's verwijderen voor de volgende apparaten: netwerkkaart, geluidskaart, videoadapter, printer, enz. Om een oude driver te verwijderen, moet je er allereerst voor zorgen dat je de laatste versie van de nieuwe driver hebt voor de hardware die je nodig hebt. Als u de huidige driverversie die u nodig hebt hebt gedownload van de officiële website van de fabrikant van de apparatuur, kunt u doorgaan met het verwijderen van de oude driver.

Stap 2

Bijna alle acties in de familie van Windows-besturingssystemen zijn gedupliceerd en er zijn verschillende manieren om het gewenste resultaat te bereiken. Laten we er een van bekijken.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen. Selecteer in het geopende venster het tabblad "Hardware" en ga naar "Apparaatbeheer". Hier is een lijst met alle apparaten die op uw computer worden uitgevoerd. Als u om de een of andere reden niet op deze manier bij "Apparaatbeheer" kunt komen, kunt u het anders doen. Ga naar het menu "Start", ga naar het "Configuratiescherm" en selecteer de sectie met de apparatuur die u nodig hebt.

Stap 3

Nadat u nu het apparaat hebt geselecteerd waarvan het stuurprogramma moet worden vervangen, klikt u er met de rechtermuisknop op, in het geopende venster gaat u naar het tabblad "Eigenschappen" en klikt u op de knop "Verwijderen". Het systeem zal u vragen om ervoor te zorgen dat u echt van plan bent de bestuurder te verwijderen, u moet bevestigend antwoorden. Na een tijdje wordt het stuurprogramma verwijderd en zal het systeem u hiervan op de hoogte stellen.

Stap 4

Nadat het vereiste stuurprogramma is verwijderd en de computer opnieuw is opgestart, kunt u vanuit "Apparaatbeheer" in het gedeelte "Hardware" een nieuw stuurprogramma installeren.

Aanbevolen: