Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Te Verwijderen
Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Te Verwijderen

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Te Verwijderen

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Te Verwijderen
Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2024, April
Anonim

Het verwijderen van het stuurprogramma voor de geluidskaart is vereist als het apparaat niet correct werkt of wanneer het opnieuw wordt geïnstalleerd. Verwijderen kan op verschillende manieren.

Hoe een stuurprogramma voor een geluidskaart te verwijderen
Hoe een stuurprogramma voor een geluidskaart te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als je de driver verwijdert vanwege een verkeerde werking van het audiosysteem, zorg er dan voor dat de storing precies in de software zit. Gebruik hiervoor een andere luidspreker om geluid weer te geven, zoals een koptelefoon. Probeer het audiobestand ook af te spelen op een andere mediaspeler. Zorg er ook voor dat de geluidskaart goed is aangesloten op de juiste connector op het moederbord en operationeel is.

Stap 2

Zoek uw geluidskaartstuurprogramma in de lijst met geïnstalleerde programma's door het menu Programma's toevoegen/verwijderen in het configuratiescherm van uw computer te openen. Schrijf de naam op. U hebt dit in de toekomst niet alleen nodig om de mappen die door het programma zijn gemaakt te verwijderen, maar ook om te zoeken naar andere software om te vervangen.

Stap 3

Voer de verwijdering uit in het huidige menu en als het systeem u vraagt om een verwijderingsoptie te selecteren, selecteert u Voltooien. Hiermee worden alle aangepaste stuurprogramma-instellingen voor de geluidskaart verwijderd.

Stap 4

Start je computer opnieuw op. Open de map Program Files op uw lokale schijf. Zoek in de lijst de map met de naam van uw apparaatstuurprogramma dat u hebt gekopieerd. Ook kan de map een naam krijgen volgens de naam van de fabrikant. Verwijder alle inhoud.

Stap 5

Als je een geluidskaart in het moederbord hebt ingebouwd, zoek dan de driver in het installatie- en de-installatiemenu. Meestal is er daarna een lijst met de software van de apparaten die erin zijn geïntegreerd, en moet er ook het stuurprogramma zijn dat u nodig hebt. Klik op verwijderen en selecteer ook de methode om het programma te verwijderen.

Stap 6

Maak voor het geval dat een systeemherstelcontrolepunt voordat u dergelijke wijzigingen op de computer aanbrengt. Doe dit ook voordat u een nieuwe driver installeert.

Aanbevolen: