Hoe Kaspersky Antivirus Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Antivirus Uit Te Schakelen
Hoe Kaspersky Antivirus Uit Te Schakelen

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Uit Te Schakelen

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Uit Te Schakelen
Video: How to Disable Kaspersky Antivirus 2024, April
Anonim

Er zijn twee manieren om Kaspersky Anti-Virus te stoppen, die elk in bepaalde gevallen relevant kunnen zijn.

Hoe Kaspersky Anti-Virus uit te schakelen
Hoe Kaspersky Anti-Virus uit te schakelen

Noodzakelijk

Computer met antivirus geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Schakel Kaspersky Anti-Virus voor een bepaalde tijd uit.

Een dergelijke actie wordt meestal relevant op het moment dat de gebruiker een computerspel wil spelen. De noodzaak om de antivirus op te schorten is te wijten aan het feit dat sommige games beginnen te bevriezen wanneer de software wordt ingeschakeld, waardoor het onmogelijk is om van de gameplay te genieten. Om de werking van Kaspersky Anti-Virus tijdelijk op te schorten, moet u de volgende stappen uitvoeren.

Stap 2

Plaats de muisaanwijzer op het pictogram van de antivirussoftware op de taakbalk en klik er met de rechtermuisknop op. In het menu dat wordt geopend, klikt u met de linkermuisknop op het gedeelte 'Beveiliging pauzeren'. Vervolgens moet u de tijd bepalen gedurende welke de antivirus inactief zal zijn. Zoals u zult merken, verschijnt na de ingestelde tijd de knop voor het opslaan van instellingen niet in het venster - om de nieuwe parameters toe te passen, klikt u met de linkermuisknop op het venster "Pauze voor de opgegeven tijd" zelf. Na de door u opgegeven tijd start het programma automatisch.

Stap 3

Als u Kaspersky Anti-Virus volledig wilt uitschakelen, moet u als volgt te werk gaan. Net als in het geval van tijdelijke opschorting van de bescherming, klikt u met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram en selecteert u "Afsluiten". In dit geval wordt het antivirusprogramma beëindigd totdat u het opnieuw activeert. Het nadeel van deze methode is dat gebruikers vaak vergeten de antivirus aan te zetten, waardoor de computer geïnfecteerd raakt met malware.

Aanbevolen: