Hoe Antivirus Node 32 Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirus Node 32 Uit Te Schakelen
Hoe Antivirus Node 32 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Antivirus Node 32 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Antivirus Node 32 Uit Te Schakelen
Video: Как удалить Антивирус Eset NOD32 🆕 [Полностью, 5 способов] 2024, April
Anonim

Zodat antivirussen - strikte verdedigers van computersystemen tegen malware - niet afleiden met waarschuwingen over virussen waar geen gevaren zijn, kan hun werk tijdelijk worden onderbroken. Bovendien neemt de snelheid van het uitvoeren van computerhandelingen toe en loopt u geen grote risico's. Er zijn verschillende manieren om Node 32 antivirus uit te schakelen.

Hoe antivirus Node 32 uit te schakelen
Hoe antivirus Node 32 uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het riskant kan zijn om uw antivirussoftware langer dan 24 uur achter elkaar uit te schakelen, vooral als u een actieve internetgebruiker bent. Maar het is onwaarschijnlijk dat een paar uur veel kwaad zal doen als er onmiddellijk daarna een computerscan plaatsvindt.

Stap 2

De eenvoudigste manier is om uw antivirus uit te schakelen via uw bestandsbeheerder. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op Ctrl, alt="Image" en Del, in het venster dat verschijnt, selecteert u het tabblad "Processen", zoekt u Egui.exe op en klikt u op "Proces beëindigen" of de knop Verwijderen.

Stap 3

U kunt een shutdown maken via het programma zelf. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van Node 32 en er verschijnt een venster. Selecteer daarin "Virus- en spywarebeveiliging uitschakelen".

Stap 4

Een andere snelle optie is ook vlakbij. Klik met de rechtermuisknop op het systeemvakpictogram aan de rechterkant, het venster "Control Center" verschijnt, selecteer "Afsluiten" erin.

Stap 5

Als je Node 32 nog steeds permanent wilt uitschakelen, ga dan naar het menu "Start", selecteer de map "Programma's toevoegen of verwijderen" en klik vervolgens op "Verwijderen". Deze antivirus wordt verwijderd.

Stap 6

Een andere manier om Node 32 uit te schakelen, is voor degenen die een programma willen uitvoeren dat niet compatibel is met deze antivirus. Maak eerst een snelkoppeling op het bureaublad, specificeer services.msc als het pad en klik op OK.

Stap 7

Klik nu op het snelkoppelingspictogram, de servicemanager wordt geopend, zoek de service Node 32.

Stap 8

Selecteer het contextmenu-item "Stop" met de rechtermuisknop, het werk van de Node 32-kernel wordt opgeschort.

Stap 9

Daarna kunt u het gewenste programma installeren. Start Node 32 opnieuw op dezelfde manier, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Start service".

Stap 10

Onthoud dat als u de antivirus op het lokale netwerk wilt uitschakelen, uw computer beheerdersrechten moet hebben.

Aanbevolen: