Hoe De Proefversie Van Kaspersky Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Proefversie Van Kaspersky Uit Te Schakelen
Hoe De Proefversie Van Kaspersky Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Proefversie Van Kaspersky Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Proefversie Van Kaspersky Uit Te Schakelen
Video: Kaspersky Antivirus Trial Reset without Tool [LEGAL WAY] 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest bekende en wijdverbreide antivirusprogramma's. Niet alle gebruikers vinden het echter leuk. Na het installeren en testen van de proefversie, wil de gebruiker deze mogelijk verwijderen.

Hoe de proefversie van Kaspersky uit te schakelen
Hoe de proefversie van Kaspersky uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Het programma van Kaspersky Lab doet zijn werk goed genoeg. Desondanks proberen veel gebruikers, die de gratis testversie hebben geprobeerd, er zo snel mogelijk vanaf te komen - deze antivirus gedraagt zich soms erg opdringerig en herinnert zich constant aan zichzelf.

Stap 2

Om een antivirusprogramma te verwijderen, moet u het eerst uitschakelen. Dit gaat heel eenvoudig: zoek het Kaspersky Anti-Virus-pictogram in de lade, klik erop met de muis en selecteer de optie "Afsluiten". Het programma wordt gestopt, u kunt het nu eenvoudig van uw computer verwijderen.

Stap 3

Hoe Kaspersky Anti-Virus te verwijderen? Dit kan op drie manieren: ten eerste via de de-installatieregel in het Kaspersky-menu in de lijst met programma's - "Start" - "Alle programma's" - "Kaspersky Anti-Virus" - "Verwijder Kaspersky Anti-Virus". Ten tweede via de standaard Windows-service voor het installeren en verwijderen van programma's: "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's toevoegen of verwijderen". Ten slotte kan het worden verwijderd met hulpprogramma's van derden.

Stap 4

Het is het gebruik van hulpprogramma's van derden die de meest betrouwbare manier is om te verwijderen. Gebruik de Uninstall Tool om Kaspersky Anti-Virus van uw computer te verwijderen. Het belangrijkste kenmerk is dat het niet alleen in staat is om het programma zelf te verwijderen, maar ook om uw computer te reinigen van alle sporen van zijn aanwezigheid. Dit is een zeer nuttige functie, omdat onnodige registervermeldingen het opstarten van de computer vertragen en tot crashes kunnen leiden.

Stap 5

De Uninstall Tool is te vinden op internet. Download het, installeer het en voer het uit. Zoek Kaspersky Anti-Virus in de lijst met programma's, klik op "Verwijder het geselecteerde programma" in de linkerkolom van het programma. Het programma wordt verwijderd, maar mis het moment niet dat er een venster verschijnt met het voorstel om alle sporen van het programma van de computer te verwijderen. Vergeet niet het vakje aan te vinken voordat u akkoord gaat met de verwijdering, zodat deze procedure vanaf nu automatisch wordt uitgevoerd.

Aanbevolen: