Hoe Antivirus Uit Te Schakelen In Vista

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirus Uit Te Schakelen In Vista
Hoe Antivirus Uit Te Schakelen In Vista

Video: Hoe Antivirus Uit Te Schakelen In Vista

Video: Hoe Antivirus Uit Te Schakelen In Vista
Video: Learn How to Detect and Remove Vista Anti-virus 2012 2024, April
Anonim

Van alle innovaties die zijn verschenen in het Windows Vista-besturingssysteem in vergelijking met andere systemen in deze lijn, is het mogelijk om "Windows Defender" te onderscheiden. Het is ontworpen om het besturingssysteem en de harde schijven te beschermen en te controleren tegen allerlei ongewenste elementen zoals spyware en malware. Maar als u van plan bent om antivirusbescherming van derden te installeren bij het installeren van het besturingssysteem, dan is de ingebouwde Windows Defender nutteloos voor u.

Hoe antivirus uit te schakelen in Vista
Hoe antivirus uit te schakelen in Vista

Noodzakelijk

Windows Defender configureren

instructies:

Stap 1

Om alle aanvallen van ongewenste elementen die via internet een computer binnenkomen in realtime te volgen, is het noodzakelijk om de virushandtekeningen constant bij te werken. In het besturingssysteem Windows Vista worden ze "definities" genoemd. "Definities" worden op dezelfde manier geconfigureerd als andere antiviruscomplexen. U moet de datum en tijd van de virusupdatebewerking opgeven. De hoofdtaak van het bijwerken van het programma wordt uitgevoerd door de systeemtool "Windows Update". Het downloadt en installeert automatisch "definities" op uw computer. Als u de "definities" elke keer wilt bijwerken voordat u het systeem controleert, dan zal het instellen van de automatische update-functie u hierbij helpen.

Stap 2

Om Windows Defender te configureren en te beheren, klikt u op het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Windows Defender" - en vervolgens op "Extra en opties" - "Tools en opties" - "Opties". In dit venster kunt u niet alleen het bijwerken van het programma configureren, maar ook uitschakelen. Probeer uw harde schijf te scannen met Windows Defender en scan deze vervolgens met een programma van derden. Als het door u gekozen programma van derden vele malen sneller zal werken, is het logisch om de ingebouwde Windows Defender uit te schakelen.

Stap 3

Als u om welke reden dan ook de Windows Defender-scan moet activeren, klikt u op het menu Start - Configuratiescherm - Windows Defender - Controleren.

Aanbevolen: