Hoe Een Antivirusprogramma Te Verwijderen

Hoe Een Antivirusprogramma Te Verwijderen
Hoe Een Antivirusprogramma Te Verwijderen

Video: Hoe Een Antivirusprogramma Te Verwijderen

Video: Hoe Avast Gebruikers Het Antivirus Programma Kunnen Verwijderen Zonder Wachtwoord? 2022, September
Anonim

Er zijn veel manieren om antivirussoftware van uw computer te verwijderen. Laten we eens kijken naar twee van de meest populaire.

Hoe een antivirusprogramma te verwijderen
Hoe een antivirusprogramma te verwijderen

Noodzakelijk

Computer, antivirus, speciale software

instructies:

Stap 1

Antivirussoftware verwijderen via het menu Start. Om antivirus op deze manier te verwijderen, opent u het startmenu op uw computer. Klik vervolgens met de linkermuisknop op het gedeelte "Alle programma's". Nadat de lijst met geïnstalleerde programma's op uw pc voor u is geopend, zoekt u de antivirusmap ertussen en beweegt u eroverheen. Na het zweven verschijnt er een venster voor de programmamap met daarin een aantal snelkoppelingen. Met een van deze snelkoppelingen kunt u de antivirus van uw computer verwijderen (meestal heeft de vereiste snelkoppeling het label "Verwijderen").

Stap 2

Verwijdering van antivirussoftware via de computerinterface. Open de map Mijn computer. Let in het geopende venster op het menu dat aan de linkerkant wordt weergegeven. Selecteer de optie "Programma's toevoegen of verwijderen" en klik erop. Het zal enige tijd duren om een ​​programmalijst op te bouwen. Nadat alle op de pc geïnstalleerde toepassingen zijn weergegeven, vindt u uw antivirusprogramma ertussen. Klik eenmaal op het antivirusveld in de algemene lijst met programma's en markeer het dus. Rechts verschijnt een knop "Verwijderen". Klik op deze knop en wacht tot de antivirussoftware van uw computer is verwijderd.

Stap 3

Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart nadat u de antivirus hebt verwijderd. Anders werkt het systeem mogelijk niet goed.

Populair per onderwerp