Hoe Een Antivirusprogramma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Antivirusprogramma Te Installeren
Hoe Een Antivirusprogramma Te Installeren

Video: Hoe Een Antivirusprogramma Te Installeren

Video: Hoe Een Antivirusprogramma Te Installeren
Video: How to install Avast Free Antivirus on Windows 10 2024, Mei
Anonim

"Antivirus" voor pc-bescherming is een integraal programma dat op elke Windows-computer moet worden geïnstalleerd als deze een internetverbinding heeft of als er verschillende opslagapparaten op zijn aangesloten.

Hoe een antivirusprogramma te installeren
Hoe een antivirusprogramma te installeren

Noodzakelijk

  • Persoonlijke computer,
  • toegang tot internet,
  • antivirusprogramma.

instructies:

Stap 1

Momenteel kan geen enkele moderne computer die is aangesloten op internet of een lokaal netwerk zonder een antivirusprogramma, hoewel het mogelijk is om een pc niet alleen via een wereldwijd of lokaal netwerk te infecteren (het virus kan ook worden overgedragen vanaf een flashkaart en CD). Tegenwoordig kun je in de software-industrie een groot aantal "antivirusprogramma's" vinden die je computer thuis (of op je werk) beschermen tegen "ongewenste gasten". De meest populaire antivirusprogramma's zijn Kaspersky, Dr. Web, Avast! en NOD32.

Koop een gelicentieerd programma of download een gratis demoversie op internet - de keuze is aan jou. U kunt ook een gratis antivirusprogramma voor thuisgebruik installeren, zoals Avast!

Stap 2

Het installeren van een antivirusprogramma verschilt praktisch niet van het installeren van andere programma's (bijvoorbeeld een tekst- of afbeeldingseditor, videogames, enz.). Als u al een antivirusprogramma hebt en om de een of andere reden niet bij u past, moet u voordat u een nieuwe installeert alle componenten van de oude computer van de computer verwijderen. In theorie moet dit bij het de-installeren door het programma zelf worden gedaan.

Stap 3

Na installatie zal het nieuwe programma u hoogstwaarschijnlijk vragen om de computer opnieuw op te starten, waarna de handeling om de pc-beveiliging bij te werken als voltooid kan worden beschouwd. Na het opnieuw opstarten kunt u zelfs een ander antiviruspakket downloaden en installeren. Maak je geen zorgen, ze zullen niet met elkaar in conflict komen.

Stap 4

Het aantal kwaadaardige programma's neemt elke dag exponentieel toe. Als u onbeperkte internettoegang heeft, moet u daarom overwegen om een dagelijkse update van de antivirusdatabase in te stellen. In "antivirus" kunt u ook een wekelijkse scan van alle schijven op uw computer configureren. Al deze complexe maatregelen zullen u helpen veel problemen bij het werken met elektronische documenten te voorkomen en de levensduur van het pc-besturingssysteem te verlengen.

Aanbevolen: