Hoe Verwijderde Bestanden Te Herstellen Met Een Antivirusprogramma

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden Te Herstellen Met Een Antivirusprogramma
Hoe Verwijderde Bestanden Te Herstellen Met Een Antivirusprogramma

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Te Herstellen Met Een Antivirusprogramma

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Te Herstellen Met Een Antivirusprogramma
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Wanneer uw antivirusprogramma zeer belangrijke bestanden heeft verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken. Alles kan worden gerepareerd. Denk niet dat ze in een oogwenk uit het geheugen zijn verdwenen. Maar als dit is gebeurd, probeer dan niets te wissen of iets anders te schrijven. Er zijn veel programma's voor het herstellen van verloren en verwijderde bestanden, zowel gratis als betaald.

Hoe verwijderde bestanden te herstellen met een antivirusprogramma
Hoe verwijderde bestanden te herstellen met een antivirusprogramma

Noodzakelijk

pc, MiniTool Power Data Recovery 6.5-programma

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma MiniTool Power Data Recovery 6.5. Je kunt het downloaden van de officiële site powerdatarecovery.com.

Dit programma is niet gratis, maar je kunt ook de niet-geregistreerde versie gebruiken.

Stap 2

Dit is een hulpprogramma voor het herstellen van gegevens, niet alleen van harde schijven, maar ook van verschillende geheugenkaarten. Power Data Recovery helpt u bij gegevensverlies tijdens een virusaanval, schijfformattering, stroomuitval. Werkt met verschillende systemen, van alle soorten FAT tot NTFS. Het programma heeft een wizard om u stap voor stap te helpen al uw verloren gegevens te herstellen. U zult geen problemen ondervinden bij het werken met het hulpprogramma.

Stap 3

Installeer het programma. Installatie duurt niet lang. Kies de installatiemap op station "C". Nadat het programma is geïnstalleerd, start u de snelkoppeling naar het programma. Selecteer in het hoofdvenster de afbeelding van de prullenbak met het label "Herstel ongedaan maken". Klik vervolgens op de knop "Volgende".

Stap 4

Selecteer in het volgende venster de partitie van de harde schijf die u nodig hebt, of de flashdrive waarvan de informatie is verwijderd. U kunt ook meerdere partities of verwisselbare schijven tegelijk selecteren. Klik aan de linkerkant op de knop "Herstellen".

Stap 5

Vervolgens begint het proces van het zoeken naar bestanden op de media. Dit kan een paar minuten tot een uur duren. Het hangt allemaal af van het volume van de media. In het venster dat verschijnt, ziet u zowel de inhoud van de kaart als de bestanden en mappen die zijn verwijderd.

Stap 6

Selecteer de bestanden en mappen die je nodig hebt. Vink de vakjes ernaast aan en klik op de knop "Bestanden opslaan". U kunt alle bestanden tegelijk opslaan door op het bovenste vinkje te drukken. Ze staat op de eerste lijn. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u om de gewenste bestanden te vinden.

Stap 7

Sommige bestanden, vooral Microsoft Word-documenten, worden niet erg goed hersteld, omdat ze bij het openen een fout geven in de bestandscodering. Probeer daarom na het zoeken naar bestanden elk Word-bestand zorgvuldig te controleren.

Aanbevolen: