Een Antivirusprogramma Uitvoeren Vanaf Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Een Antivirusprogramma Uitvoeren Vanaf Een USB-flashstation
Een Antivirusprogramma Uitvoeren Vanaf Een USB-flashstation

Video: Een Antivirusprogramma Uitvoeren Vanaf Een USB-flashstation

Video: Een Antivirusprogramma Uitvoeren Vanaf Een USB-flashstation
Video: windows installatie USB-stick maken 2024, April
Anonim

Heel vaak moeten pc-gebruikers informatie herschrijven van andere computers waarop niet altijd antivirusprogramma's zijn geïnstalleerd. Dan is de kans groot dat je naast de informatie die je nodig hebt ook een virus krijgt. De uitweg uit dergelijke situaties is het gebruik van een antivirusprogramma vanaf een flashstation. Voordat u informatie opneemt, kunt u deze altijd op virussen controleren.

Een antivirusprogramma uitvoeren vanaf een USB-flashstation
Een antivirusprogramma uitvoeren vanaf een USB-flashstation

Noodzakelijk

Computer, antivirus, flashstation, UNetbootin-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Voordat u een antivirusprogramma vanaf een flashstation uitvoert, moet u het daar installeren. Om dit te doen, moet u de gewenste antivirus van internet downloaden. Maar niet zomaar een antivirus, maar een die vervolgens op een flashstation kan worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld Dr. Web LiveUSB, die kan worden gedownload van de officiële website van het antivirusprogramma (https://www.freedrweb.com/liveusb). De regel "LiveUSB" betekent dat deze versie van het antivirusprogramma kan worden gedownload naar een USB-flashstation

Stap 2

Nadat u de gewenste antivirus hebt gedownload, moet u het UNetbootin-programma downloaden. Het zal u helpen antivirus op een USB-flashstation te installeren. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u het. Zoek de regel "Disk Image". Selecteer voor deze regel ISO als formaat. Zoek nu de regel "Type" en selecteer vervolgens USB. Vervolgens zou u de regel "Media" moeten vinden. Selecteer de USB-stick waarop u het antivirusprogramma gaat schrijven. Wacht terwijl het programma de antivirus installeert op de flashdrive van uw keuze. Afhankelijk van de capaciteit van het antivirusprogramma kan de duur van het antivirusinstallatieproces variëren. Na een succesvolle installatie zal het programma u informeren over de voltooiing van het proces.

Stap 3

Zet nu uw computer aan om de antivirus van een flashstation te gebruiken. Steek de USB-flashdrive in de USB-poort van de systeemeenheid en open deze. Nu moet u de antivirus starten door op het pictogram voor het starten van het programma te klikken. Ga vervolgens naar het antivirusmenu en klik met de linkermuisknop op het tabblad "Scannen". Selecteer de partities of mappen op de harde schijf om op virussen te scannen. Houd er rekening mee dat antivirussoftware die vanaf een flashstation wordt uitgevoerd, langzamer werkt dan op een computer. Bovendien zijn sommige antivirusopties mogelijk niet beschikbaar.

Aanbevolen: