Hoe Een Antivirusprogramma Op Een USB-flashstation Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Antivirusprogramma Op Een USB-flashstation Te Installeren
Hoe Een Antivirusprogramma Op Een USB-flashstation Te Installeren

Video: Hoe Een Antivirusprogramma Op Een USB-flashstation Te Installeren

Video: Hoe Een Antivirusprogramma Op Een USB-flashstation Te Installeren
Video: windows installatie USB-stick maken 2024, April
Anonim

Het is erg handig om altijd een antivirusprogramma bij de hand te hebben. Er zijn immers situaties waarin u dringend informatie van de computer van iemand anders moet overschrijven. Als deze computer geen antivirusprogramma heeft, kunt u natuurlijk het risico nemen en de bestanden op eigen risico schrijven, in de hoop dat er geen virussen zullen zijn. Maar het is beter om het anders te doen: schrijf de antivirus naar een USB-stick, die vervolgens op elke computer kan worden aangesloten en controleer het systeem.

Hoe een antivirusprogramma op een USB-flashstation te installeren
Hoe een antivirusprogramma op een USB-flashstation te installeren

Noodzakelijk

Computer, antivirus, flashstation, UNetbootin-programma

instructies:

Stap 1

Voordat u een antivirusprogramma op een USB-flashstation installeert, moet u de antivirus downloaden van internet. Maar downloaden is geen gewone antivirus, maar een speciale assembly die op een flashstation kan worden geïnstalleerd (bijvoorbeeld Dr. Web LiveUSB). Live USB betekent dat deze versie van de antivirus is ontworpen om op flashdrives te worden geïnstalleerd. U kunt een speciale versie van het programma downloaden van de officiële website van het antivirusprogramma o

Stap 2

U kunt de antivirus installeren met behulp van het UNetbootin-programma. Download het van internet en installeer het op uw computer. Wanneer het programma is geïnstalleerd, start u het. Zoek na het opstarten het item "Schijfkopie". Selecteer op dit punt ISO. Zoek vervolgens het item "Type" en selecteer daarin USB. Selecteer in de regel "Media" de USB-stick waarop het geselecteerde antivirusprogramma zal worden geschreven. Deze flashdrive mag geen informatie bevatten. Alle informatie moet niet op een eenvoudige manier worden verwijderd, maar door de flashdrive te formatteren.

Stap 3

Klik vervolgens, tegenover het item "Bestandsafbeelding", met de linkermuisknop op de bladerknop en geef het pad op naar de map waar de antivirus is opgeslagen. Klik OK. Daarna begint het proces van het installeren van het antivirusprogramma op de flashdrive. Na voltooiing verschijnt er een melding in het programmavenster waarin staat dat het antivirusprogramma met succes is geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat in dergelijke assemblages van antivirusprogramma's alleen de basisfuncties van de antivirus beschikbaar zullen zijn. De rest van de functies worden geblokkeerd. Bovendien zal de scansnelheid lager zijn.

Stap 4

Zet de computer aan om het antivirusprogramma uit te voeren. Wacht tot het besturingssysteem is geladen. Ga daarna naar "Deze computer" en open de USB-stick. Klik vervolgens op het programmapictogram en de antivirus wordt gestart.

Aanbevolen: