Hoe Ontwerp Je Een Voorblad In Het Engels

Hoe Ontwerp Je Een Voorblad In Het Engels
Hoe Ontwerp Je Een Voorblad In Het Engels

Video: Hoe Ontwerp Je Een Voorblad In Het Engels

Video: Hoe maak je het mooiste werkstuk van de school 2022, September
Anonim

Het ontwerp van de titelpagina in het Engels verschilt praktisch niet van het ontwerp in het Russisch. Je moet ook de naam van de onderwijsinstelling, faculteit, je specialiteit, discipline en onderwerp van het werk, je naam en de naam van de leraar vermelden, en ook het lopende jaar onderaan de pagina noteren.

Hoe ontwerp je een voorblad in het Engels
Hoe ontwerp je een voorblad in het Engels

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Schrijf bovenaan de pagina de naam van uw instelling in het Engels. Bijvoorbeeld de Mohyla Academie van de Universiteit van Kiev. Als u niet weet hoe u de naam van uw onderwijsinstelling in het Engels moet spellen, gebruik dan een zoekopdracht op internet of een online vertaler. Op dit moment zijn er nogal wat op het netwerk.

Stap 2

Vermeld de naam van de faculteit en specialiteit. Humanitaire Faculteit, specialiteit "Engels". U kunt verschillende namen gebruiken, omdat u met teksteditors alles kunt zien wat er in realtime gebeurt, en informatie overal kunt wijzigen, zodat u kunt testen.

Stap 3

Schrijf een rapport over de cursus "Fonetiek" in het midden, gevolgd door de titel van uw werk, bijvoorbeeld "Fonetiek van de noordelijke talen". De naam wordt meestal gemarkeerd in een groter lettertype. Het is ook vermeldenswaard dat u zowel verschillende soorten lettertypen als grootte kunt gebruiken. Vergeet tegelijkertijd het afdrukformaat niet, waarmee u informatie van een computer op papier kunt weergeven.

Stap 4

Schrijf onderaan de titelpagina informatie over jezelf: III jaar student (3e jaars student), JJKK-8 groep (jouw groep), Frolov Vasilij (Frolov Vasily). Voer alle tekens op het toetsenbord zorgvuldig in. Controleer in het methodologisch bureau de regels voor het ontwerp van de titelpagina in een vreemde taal. Uw school kan speciale vereisten hebben voor het verstrekken van deze informatie. Vraag om een ​​monster voor uw referentie. Zo'n voorbeeld kan opnieuw worden afgedrukt of u kunt het eenvoudig met een scanner naar een pc kopiëren.

Populair per onderwerp