Hoe Het Toetsenbord Naar Het Engels Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Naar Het Engels Te Schakelen
Hoe Het Toetsenbord Naar Het Engels Te Schakelen

Video: Hoe Het Toetsenbord Naar Het Engels Te Schakelen

Video: Smileys in email gebruiken in Outlook | 😀 👍 of :) 2022, December
Anonim

Toetsenbordinvoer kan in verschillende talen. Russische gebruikers zijn meer gewend aan het gebruik van een toetsenbord met Cyrillische en Latijnse letters. Overschakelen van de ene taal naar de andere gebeurt op bevel van de gebruiker of automatisch. Er zijn verschillende manieren om het toetsenbord naar het Engels te schakelen.

Hoe het toetsenbord naar het Engels te schakelen
Hoe het toetsenbord naar het Engels te schakelen

instructies:

Stap 1

Het pictogram voor de geselecteerde taal verschijnt in het systeemvak van de taakbalk. Het ziet eruit als een vierkant met de letters EN of RU, wat overeenkomt met respectievelijk de Engelse (Engelse) en Russische (Russische) taal. Ook kunnen in plaats van letters Russische en Amerikaanse vlaggen worden afgebeeld. Als u dit pictogram niet ziet, vouwt u het systeemvak uit door op de pijl aan de linkerkant van het systeemvak te klikken.

Stap 2

Als er nog steeds geen pictogram is, pas dan de weergave ervan aan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop ergens in de "Taakbalk", selecteer het item "Werkbalken" in het vervolgkeuzemenu, plaats de markering in de regel "Taalbalk" in het submenu. Klik met de linkermuisknop op het taalpictogram en selecteer EN (Engels / Amerikaans). Dit is een manier om het toetsenbord naar het Engels te schakelen.

Stap 3

Om over te schakelen naar het Engels met uw toetsenbord, drukt u op alt = "Image" en Shift of Ctrl en Shift. Het pictogram op de "Taalbalk" in het systeemvak van de "Taakbalk" verandert van uiterlijk. Om een ​​sneltoets in te stellen waarmee u van en naar het Engels kunt schakelen, opent u het Configuratiescherm vanuit het menu Start. Selecteer onder de categorie Opties voor datum, tijd, regio en taal het pictogram Regionale en taalopties.

Stap 4

Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Talen" en klik op de knop "Details" in het gedeelte "Talen en tekstinvoerservices" - er wordt een extra dialoogvenster geopend. Ga naar het tabblad "Opties" en klik op de knop "Toetsenbordopties" in het gedeelte "Instellingen". Selecteer in het nieuwe dialoogvenster in het gedeelte "Sneltoetsen voor invoertalen" de regel "Schakelen tussen invoertalen" en klik op de knop "Sneltoetsen wijzigen". Stel de gewenste sneltoets in en pas de nieuwe instellingen toe.

Stap 5

Automatisch schakelen van het toetsenbord naar Engels en vice versa vindt plaats als het bijbehorende hulpprogramma is geïnstalleerd. Bijvoorbeeld Punto Swither. Bij het invoeren van tekst herkent het hulpprogramma letters en bepaalt voor welke taal de gegeven reeks letters meer typerend is. Het is niet inbegrepen in het Windows-pakket, dus installeer het vanaf internet.

Populair per onderwerp