Hoe Het Toetsenbord In Het Engels Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord In Het Engels Te Vertalen
Hoe Het Toetsenbord In Het Engels Te Vertalen

Video: Hoe Het Toetsenbord In Het Engels Te Vertalen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Vertaling van teksten door www.deepl.com 2023, Februari
Anonim

Als u de invoertaal op het toetsenbord moet wijzigen, kost dat niet veel tijd. Tegenwoordig zijn er drie manieren om de lay-out te wijzigen, waaronder automatische taalwisseling.

Hoe het toetsenbord in het Engels te vertalen
Hoe het toetsenbord in het Engels te vertalen

Het is nodig

Computer, Punto Switcher-software

instructies:

Stap 1

Automatisch wisselen van toetsenbordindelingen. Op zichzelf zal de computer de taal van de tekst die u invoert niet veranderen, hiervoor heeft hij hulp nodig. U heeft een speciaal programma Punto Switcher nodig, dat, nadat het op uw computer is geïnstalleerd, automatisch het woord dat u invoert detecteert en de gewenste lay-out ervoor instelt. Als het programma per ongeluk de taal verandert, kunt u de wijziging annuleren door op een toets te drukken die u in de programma-instellingen hebt ingesteld. De applicatie zelf kan op internet worden gedownload - het programma wordt gratis verspreid.

Stap 2

Schakel de invoertaal naar Engels met de gecombineerde toetsaanslag. Om de Russische taal in het Engels te veranderen, moet u synchroon op de toetsen "Shift" + "Alt" of "Shift" + "Ctrl" drukken. Probeer met de eerste knop op de "Shift"-toets te drukken, aangezien de eerste druk op "Alt" het bedieningspaneel van het open venster activeert, wat het moeilijk maakt en soms het vastgelopen werkritme verstoort.

Stap 3

U kunt de toetsenbordindeling ook wijzigen via de taalinterface, die wordt ingevoerd via het bedieningspaneel. In het paneel ziet u de momenteel weergegeven invoertaal. Klik erop met de linkermuisknop en zet een vinkje voor de Engelse taal. Meer gedetailleerde instellingen worden gemaakt door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling te klikken.

Populair per onderwerp