Hoe Een Lettertype Van Het Russisch Naar Het Engels Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lettertype Van Het Russisch Naar Het Engels Te Vertalen
Hoe Een Lettertype Van Het Russisch Naar Het Engels Te Vertalen

Video: Hoe Een Lettertype Van Het Russisch Naar Het Engels Te Vertalen

Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2022, December
Anonim

Veel gebruikers hebben vaak te maken met het probleem van het wisselen van de gebruikte toetsenbordindeling. In deze situatie wordt aanbevolen om speciale programma's te gebruiken voor het automatisch vertalen van geschreven teksten.

Hoe een lettertype van het Russisch naar het Engels te vertalen
Hoe een lettertype van het Russisch naar het Engels te vertalen

instructies:

Stap 1

Om de geschreven tekst van de Russische lay-out in het Engels of een andere te vertalen, gebruikt u het Punto Switcher-programma of zijn analogen. Je kunt het downloaden via de volgende link: http://soft.softodrom.ru/ap/Punto-Switcher-p1484. Installeer het na het downloaden door de instructies van de menu-items te volgen en de belangrijkste parameters te configureren.

Stap 2

Als u de functie van het vertalen van de geschreven tekst in e-mail of ICQ-berichten wilt gebruiken, gebruikt u de Miranda New Style-client (http://xspellhowlerx.ru/). Installeer het op uw computer en voer in de accountinstellingen de inloggegevens in voor uw mailbox, ICQ, MSN, sociale netwerken enzovoort. Daarna, wanneer u berichten in de verkeerde lay-out typt, gebruikt u gewoon de schakelknop op het onderste paneel en de tekst die u in de verkeerde lay-out hebt geschreven, verandert in de gewenste.

Stap 3

Download en installeer extra modules voor de programma's die u gebruikt die de ingevoerde tekst vertalen wanneer u op een specifieke menuknop klikt. Je kunt ze vinden op de forums van de programma's die je gebruikt.

Stap 4

Vaak bevatten aanvullende materialen voor applicaties virussen en kwaadaardige code, dus wees vooral voorzichtig bij het selecteren ervan. Dit geldt met name voor browsers, e-mailclients en instant messengers, download in deze gevallen alleen die programma's met het grootste aantal downloads en positieve recensies. De installatie vindt meestal automatisch of handmatig plaats door een extra item te kopiëren naar de map met programma-installatiebestanden in Programmabestanden.

Stap 5

Controleer de geïnstalleerde add-ons altijd op virussen, en als u hun onstabiele versies installeert, sla dan de werkende configuratie van het systeem op door een herstelpunt te maken in het hoofdmenu van de computer.

Populair per onderwerp