Hoe Ontwerp Je Een Titelpagina Voor Een Essay

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwerp Je Een Titelpagina Voor Een Essay
Hoe Ontwerp Je Een Titelpagina Voor Een Essay

Video: Hoe Ontwerp Je Een Titelpagina Voor Een Essay

Video: Hoe Ontwerp Je Een Titelpagina Voor Een Essay
Video: How language shapes the way we think | Lera Boroditsky 2024, April
Anonim

Zoals een bekend Russisch spreekwoord zegt: "Ze worden begroet door hun kleren, maar ze worden begeleid door hun geest." Deze verklaring kan niet alleen worden toegeschreven aan het uiterlijk van een persoon, maar ook aan het ontwerp van een geschreven werk, bijvoorbeeld een essay.

Hoe ontwerp je een titelpagina voor een essay
Hoe ontwerp je een titelpagina voor een essay

instructies:

Stap 1

Aanvankelijk schreven en voltooiden studenten essays met de hand, waarbij ze de offsets, marges en afstanden nauwkeurig meten met een liniaal. Nu, in het tijdperk van automatisering, wordt al het werk gedaan en verwerkt op een computer.

Voordat u doorgaat met het ontwerp van de titelpagina van het essay, voert u op uw computer de teksteditor "Microsoft Office Word" uit en daarin de volgende parameters:

Stap 2

A4 papierformaat. Ga hiervoor in het hoofdpaneel van het geopende venster naar het menu-item "Bestand" en daarin - "Pagina-instellingen". In het dialoogvenster dat verschijnt, gaat u naar het tabblad "Papierformaat", in de lijst die wordt geopend, zoekt u het gewenste A4-formaat en selecteert u het. Om de aangebrachte wijzigingen op te slaan, klikt u op de knop "Ok". Zo zijn alle pagina's van uw document in A4-formaat.

Stap 3

Paginaoriëntatie - "Portret", marges: boven - 2 cm, onder - 2 cm, rechts - 2 cm en links - 2,5 cm Doe eerst hetzelfde, alleen nu moet u in het item "Pagina-instellingen" de " Velden openen ". In het subitem "Veld" moet u de bovenstaande waarden instellen. Selecteer in het subitem "Oriëntatie" het paginapictogram, waaronder is ondertekend "Boek".

Stap 4

Het interval is "anderhalf". Klik met de rechtermuisknop op de pagina om de intervalwaarde in te stellen. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Alinea". Een venster met parameters van inspringingen en afstand tussen regels verschijnt op het scherm. Geef in het veld onder het woord "interlineair" de optie "1, 5 regels" op.

Stap 5

Lettertype "Times New Roman" ("normaal"). U kunt het gewenste lettertype selecteren in de opmaakbalk boven het tekstveld.

Stap 6

Ga nu direct naar het ontwerp. In het midden van de pagina, beginnend bij de eerste regel, moet u de naam aangeven van de instantie die bevoegdheden uitoefent op het gebied van onderwijs (het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie - dit zal voor alle werken hetzelfde zijn), de naam van de onderwijsinstelling, faculteit en afdeling. Iets daaronder, ongeveer in het midden van de pagina, staat de naam van de discipline waarvoor het essay is opgesteld en de titel ervan. Geef na drie spaties vanaf de laatste invoer aan de rechterkant uw achternaam, voornaam, patroniem, groeps- of klasnummer aan. Onderaan de pagina zijn de stad en het jaar van schrijven van het essay strikt in het midden geschreven.

Aanbevolen: