Hoe Recent Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Recent Verwijderde Bestanden Te Herstellen
Hoe Recent Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Recent Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2023, Februari
Anonim

Bijna elke computergebruiker wordt geconfronteerd met een situatie waarin belangrijke bestanden verloren zijn gegaan. Om dit probleem op te lossen, zijn er programma's voor het herstellen van verwijderde bestanden.

Hoe recent verwijderde bestanden te herstellen
Hoe recent verwijderde bestanden te herstellen

instructies:

Stap 1

Als de ontbrekende bestanden niet uit de Prullenbak zijn verwijderd, doet u het volgende om ze te herstellen. Klik op de snelkoppeling naar de prullenbak op het bureaublad, zoek de bestanden die u wilt herstellen, selecteer ze en klik op de knop "Objecten herstellen" in het vensterpaneel.

Stap 2

Het herstellen van bestanden die uit de Prullenbak zijn verwijderd, gebeurt op een andere manier. Hiervoor is een van de gespecialiseerde programma's vereist. Voorbeelden van dergelijke toepassingen zijn EasyRecovery, GetDataBack, Recuva, enz. De toepassing moet op een andere schijf of partitie worden geïnstalleerd dan die waarvan de informatie is verdwenen.

Stap 3

Start het geselecteerde programma. Er wordt automatisch een pre-scan uitgevoerd, waarbij alle beschikbare partities en apparaten worden weergegeven. Als het vereiste gedeelte niet wordt weergegeven, probeer dan opnieuw te scannen of probeer een ander programma. Controleer ook of het apparaat waarvan u wilt herstellen, veilig genoeg is aangesloten.

Stap 4

Selecteer de vereiste partitie om informatie te herstellen. Configureer de scanparameters, bijvoorbeeld het scangebied (als u weet waar de informatie die u nodig hebt zich bevindt), het type bestandssysteem van het apparaat, het algoritme voor het zoeken naar verwijderde gegevens. Afhankelijk van welke applicatie is geselecteerd voor werk, kan de lijst met instellingen andere items bevatten.

Stap 5

Start het scanproces. Het proces neemt verschillende tijd in beslag, afhankelijk van de grootte van de gescande sectie. Na voltooiing zal het programma een virtuele mappenboom presenteren, waarin de bestanden die in het proces zijn gevonden, zich zullen bevinden.

Stap 6

Zoek degene die u wilt herstellen. Bepaal de mate van nauwkeurigheid met behulp van de previewer die in sommige programma's wordt geleverd.

Stap 7

Selecteer vervolgens de vereiste bestanden en klik op de bijbehorende knop om het herstel te starten. Geef een locatie op om op te slaan. Het moet zich op een andere partitie bevinden van waaruit de bestanden worden opgeslagen. Wacht tot het proces is voltooid.

Populair per onderwerp