Hoe Permanent Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Permanent Verwijderde Bestanden Te Herstellen
Hoe Permanent Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Permanent Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Permanent Verwijderde Bestanden Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers zijn herhaaldelijk belangrijke bestanden kwijtgeraakt. Om verwijderde informatie te herstellen, is het gebruikelijk om bepaalde programma's te gebruiken die verborgen sectoren van de harde schijf aankunnen.

Hoe permanent verwijderde bestanden te herstellen
Hoe permanent verwijderde bestanden te herstellen

Noodzakelijk

Eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma Easy Recovery. Start uw computer opnieuw op nadat u dit proces hebt voltooid en voer het hulpprogramma uit. Houd er rekening mee dat het wordt aanbevolen om de applicatie te installeren op elke schijfpartitie waarvan u geen bestanden gaat herstellen. Hoe langer u met uw computer werkt nadat u gegevens hebt verwijderd, des te kleiner de kans dat deze met succes wordt hersteld.

Stap 2

Selecteer na het starten van het programma het menu Data Recovery of Data Recovery. Het verdere algoritme hangt af van de methode die u hebt gebruikt om de bestanden te verwijderen. Als dit is gebeurd als gevolg van het formatteren van de lokale schijf, selecteert u het menu Herstel formatteren.

Stap 3

Selecteer met de linkermuisknop de partitie waarop het zoeken naar verloren bestanden zal worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat u de voormalige bestandssysteemindeling van deze sectie correct opgeeft. Klik op Volgende en wacht terwijl het programma klaar is met het analyseren van uw harde schijf. Deze procedure kan enkele uren duren. Het is beter om 's nachts een partitiescan uit te voeren.

Stap 4

Bekijk nu de lijst met bestanden die met succes kunnen worden hersteld. Vink de vakjes naast de vereiste gegevens aan en klik op de knop Opslaan. Als uw harde schijf niet is gepartitioneerd, bereidt u van tevoren een USB-station voor. De opgegeven bestanden worden ernaar teruggezet.

Stap 5

Selecteer een harde schijfpartitie of extern apparaat. Geef de map op waarnaar u de herstelde gegevens wilt kopiëren. Klik op Volgende en wacht tot het herstelproces is voltooid. De duur ervan hangt af van het aantal geselecteerde bestanden en hun totale grootte. Sluit het programmavenster en controleer de integriteit van de herstelde gegevens.

Aanbevolen: