Hoe Verwijderde Bestanden En Mappen Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden En Mappen Te Herstellen
Hoe Verwijderde Bestanden En Mappen Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden En Mappen Te Herstellen

Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2022, November
Anonim

Er zijn situaties waarin een gebruiker per ongeluk alle benodigde bestanden of mappen van zijn pc verwijdert. In dergelijke gevallen biedt het Windows-besturingssysteem een ​​systeem voor het tijdelijk opslaan van bestanden en mappen die door de gebruiker zijn verwijderd.

Hoe verwijderde bestanden en mappen te herstellen
Hoe verwijderde bestanden en mappen te herstellen

Het is nodig

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat de bestanden daadwerkelijk zijn verwijderd en niet alleen naar een andere map zijn verplaatst. Hiervoor klikt u in het menu "Start" eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Zoeken". U ziet een zoekvenster voor bestanden en mappen, waarin u wordt gevraagd de naam, grootte, type en datum van de laatste wijziging van het bestand in te voeren. Nadat u de basisgegevens voor de zoekopdracht hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Zoeken". Als de bestanden ergens op uw pc blijven staan, zal de zoekmachine ze identificeren en u de map tonen die deze bestanden bevat.

Stap 2

Als de bestanden niet werden gevonden in het zoeksysteem, werden ze verwijderd van de harde schijven van de computer. In dit geval biedt het Windows-besturingssysteem een ​​map "Prullenbak", die bedoeld is voor tijdelijke opslag van verwijderde bestanden en mappen. Om bestanden in de Prullenbak te herstellen, zoekt en voert u de snelkoppeling naar de Prullenbak uit die standaard op uw bureaublad staat. U ziet een venster met gegevens over verwijderde bestanden. Selecteer de bestanden of mappen die u nodig hebt uit de lijst, klik er eenmaal met de rechtermuisknop op en selecteer de regel "Herstellen" in het actiemenu dat verschijnt. Daarna worden alle geselecteerde bestanden en mappen hersteld, terwijl ze in de vorige map worden opgeslagen.

Populair per onderwerp