Hoe Verwijderde IPhone-bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde IPhone-bestanden Te Herstellen
Hoe Verwijderde IPhone-bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde IPhone-bestanden Te Herstellen

Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2022, December
Anonim

De Iphone is een uniek toestel. Dit is niet alleen een mobiele telefoon, maar ook een volwaardige computer verpakt in een toestel van zeer kleine afmetingen. De Iphone wordt geleverd met software. Er is ook een handig hulpprogramma voor het herstellen van verwijderde iTunes-gegevens.

Hoe verwijderde iPhone-bestanden te herstellen
Hoe verwijderde iPhone-bestanden te herstellen

Het is nodig

toegang tot het apparaat

instructies:

Stap 1

Sluit de iphone aan op uw computer met behulp van de kabel die bij het apparaat in de set is geleverd. De kabel heeft een USB-interface en u kunt hem op elke USB-poort van uw computerbehuizing aansluiten. In de regel moeten deze technologieën in serie op een pc worden aangesloten, omdat een onjuiste werking ernstige gevolgen kan hebben. Sluit eerst de kabel aan op het apparaat en vervolgens op de pc en wacht tot het systeem automatisch detecteert.

Stap 2

Start iTunes als het niet automatisch wordt geactiveerd wanneer de iphone wordt aangesloten. In het linkergedeelte van het programmavenster bevindt zich het iphone-pictogram - klik er met de rechtermuisknop op om het menu te openen. Selecteer "Herstellen van back-up" om het herstelproces te starten. Geef de opslaglocatie voor de back-up op. Als u in een moderne Windows 7-besturingssysteem werkt, is het pad als volgt: Gebruikers - Gebruikersnaam - AppData - Roaming - Apple Computer - MobileSync - Back-up.

Stap 3

U kunt met hetzelfde iTunes-programma een reservekopie maken van de gegevens die op de iphone zijn opgeslagen. Om dit te doen, start u iTunes, sluit u de iphone aan op uw computer en wacht u totdat het programma een aangesloten apparaat detecteert. Selecteer vervolgens het item "Synchroniseren" en de toepassing maakt een kopie van de bestanden op de harde schijf.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat grote videobestanden (meer dan 2 gigabyte) niet worden opgenomen in respectievelijk het synchronisatieproces en de reservekopie. Sla ze handmatig op met behulp van de ingebouwde bestandsbeheerder van iTunes. Probeer kopieën van belangrijke gegevens te maken, aangezien virussen vaak informatie verwijderen op een pc en alle andere apparaten die erop zijn aangesloten.

Populair per onderwerp