Een Document Uit De Afdrukwachtrij Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Document Uit De Afdrukwachtrij Verwijderen
Een Document Uit De Afdrukwachtrij Verwijderen
Anonim

Er zijn momenten dat bij het verzenden van een bepaald aantal documenten om af te drukken, een of meer ervan per ongeluk in de lijst vallen. Gelukkig is het helemaal niet nodig om papier te verspillen aan onnodige teksten of afbeeldingen, want een extra document kan eenvoudig uit de printwachtrij worden verwijderd.

Een document uit de afdrukwachtrij verwijderen
Een document uit de afdrukwachtrij verwijderen

instructies:

Stap 1

Om een document uit de afdrukwachtrij te verwijderen, gebruikt u het menu Start om het venster Printers en faxapparaten te openen. Als u slechts één printer hebt geïnstalleerd, selecteert u deze. Als er meerdere zijn, selecteert u degene waarnaar u het document hebt verzonden. Klik met de linkermuisknop op het gewenste pictogram of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "Openen" in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend met de naam van uw printer.

Stap 2

In het geopende venster selecteert u met de linkermuisknop het document dat u uit de afdrukwachtrij wilt verwijderen. Selecteer Document in de bovenste menubalk. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de opdracht "Annuleren", wacht tot het geselecteerde document uit de lijst verdwijnt, sluit het venster door op het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Stap 3

Om alle documenten te verwijderen, selecteert u de opdracht "Afdrukwachtrij wissen" bij het item "Printer" en bevestigt u de actie. Als u een netwerkprinter hebt geïnstalleerd en u een document hebt verzonden om af te drukken vanaf een andere computer (en niet vanaf de computer waarop de printer is aangesloten), kunt u het document alleen uit de afdrukwachtrij verwijderen vanaf de computer waarop de printer is verbonden.

Stap 4

Om het afdrukken tijdelijk te onderbreken, selecteert u in de bovenste menubalk van het venster met de naam van uw printer "Document" en het commando "Pauze". Hetzelfde kan worden gedaan vanuit het venster "Printers en faxapparaten": klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de gewenste printer, selecteer de opdracht "Pauze" in het vervolgkeuzemenu. Om de printer vervolgens weer in werkende staat te brengen, selecteert u de opdracht "Resume Printing".

Stap 5

Om te voorkomen dat de printer tijdelijk documenten afdrukt, klikt u in het venster "Printers en faxapparaten" met de rechtermuisknop op het pictogram en klikt u in het vervolgkeuzemenu op de regel "Uitgestelde afdruk" - de beschrijving van de printerstatus verandert van " Gereed" naar "Niet verbonden". Om de oorspronkelijke staat te herstellen, selecteert u Printer online gebruiken in het vervolgkeuzemenu.

Aanbevolen: