Hoe Een Wachtwoord Uit Een Document Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Uit Een Document Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord Uit Een Document Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Uit Een Document Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Uit Een Document Te Verwijderen
Video: How to Remove Password from PDF File – No App (Easy) 2024, Mei
Anonim

Met Microsoft Word kunnen gebruikers de documenten die ze maken beschermen. Maar het wachtwoord dat voor een lange tijd is ingesteld, kan gemakkelijk worden vergeten. Het is in deze gevallen dat de programma's waarmee u de verloren toegang kunt herstellen, zeer nuttig worden. Hoe kunt u de beveiliging van een document verwijderen?

Een wachtwoord uit een document verwijderen
Een wachtwoord uit een document verwijderen

instructies:

Stap 1

Download de wizard Word-wachtwoordherstel van internet. Onthoud dat dit een shareware-programma is. Daarom moet u voor langdurig gebruik een licentie aanschaffen of een gratis analoog vinden. Let ook op met welke versies van MS Office, met welke documenten de applicatie kan werken. Installeer het op uw harde schijf. Opgemerkt moet worden dat er nogal wat vergelijkbare programma's zijn. Bovendien hebben ze bijna hetzelfde werkingsprincipe.

Stap 2

Voer het programma uit. Bekijk het dialoogvenster dat verschijnt. Om te beginnen met het verwijderen van het wachtwoord, moet u het gewenste bestand selecteren. Klik op het item Openen op de hoofdwerkbalk of ga naar het bijbehorende tabblad in het hoofdmenu. U ziet tabbladen in het werkgebied. Het proces voor het raden van wachtwoorden wordt automatisch gestart voor het document dankzij het reeds bestaande standaardprofiel. Als de toepassing een wachtwoord detecteert, wordt dit weergegeven op het tabblad Status / Documentbeveiliging.

Stap 3

Selecteer of configureer het gewenste profiel om het wachtwoord te verwijderen en op te halen. Ga hiervoor naar het hoofdmenu Extra / Profielmanager of naar het pictogram Profielmanagers op de hoofdwerkbalk. Configureer in het geopende venster Aanvalprofielbeheer de basisparameters voor het selecteren van een wachtwoord. U kunt het standaardprofiel gebruiken, u kunt de profielontwerper selecteren of handmatig de juiste opties opgeven.

Stap 4

Selecteer het menu Aanvallen / Hervatten of druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Alt + R. Hiermee wordt het proces voor het raden van wachtwoorden gestart. Het kan even duren. Wanneer de selectie is voltooid, wordt het wachtwoord dat het document beschermt, weergegeven op het tabblad Status / Documentbeveiliging. Het werk zit erop. Open het document, ga naar het tabblad "Service / beveiliging verwijderen …", typ het ontvangen wachtwoord en verwijder de beveiliging.

Aanbevolen: