Een Taal Aan Uw Computer Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Taal Aan Uw Computer Toevoegen
Een Taal Aan Uw Computer Toevoegen

Video: Een Taal Aan Uw Computer Toevoegen

Video: Een Taal Aan Uw Computer Toevoegen
Video: taal wijzigen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Op computers voor Russisch sprekende gebruikers zijn standaard twee talen geïnstalleerd: Russisch en Engels. Als u zakelijke of privé-correspondentie nodig heeft in een andere taal (Frans, Duits, enz.), kan de gebruiker zelfstandig de gewenste taal aan de computer toevoegen.

Een taal aan uw computer toevoegen
Een taal aan uw computer toevoegen

instructies:

Stap 1

De taal wordt toegevoegd via de taalbalk. Het bevindt zich aan de rechterkant van het bureaubladpaneel en wordt weergegeven als een vierkant met twee letters die de huidige (gebruikt in het programma) taal aangeven. Klik erop met de rechter cursorknop en klik op het item "Parameters" in het menu dat wordt geopend.

Stap 2

Het menu Taal- en tekstservices wordt geopend. Zoek en klik op de knop "Toevoegen" op het tabblad "Algemeen", naast de lijst met reeds geïnstalleerde talen.

Stap 3

Selecteer de gewenste taal uit de lijst met voorgestelde talen. Klik op het plusteken naast de taal, pas de toetsenbordinstellingen aan. Vink het vakje aan naast het lay-outtype waarin u tekst wilt invoeren.

Stap 4

Klik op de knop Tonen. De door u gekozen lay-out wordt weergegeven in een nieuw venster. Als u tevreden bent met alles, sluit u het voorbeeld, klikt u op de knop "OK".

Stap 5

Zorg ervoor dat de nieuwe taal in de lijst verschijnt. Klik op de knop "OK" om de instellingen op te slaan.

Stap 6

Wissel van toetsenbord met de combinatie "Shift-Alt" of "Shift-Ctrl". Zorg ervoor dat de nieuwe taal is aangesloten.

Stap 7

Dezelfde instellingen kunnen worden gewijzigd via het "Configuratiescherm". Open het via het menu "Start", selecteer vervolgens "Instellingen" en "Configuratiescherm".

Stap 8

Zoek de regionale en taalcomponent. Open het tabblad Toetsenborden en talen, klik op de knop Toetsenbord wijzigen.

Stap 9

Vervolgens verschijnt hetzelfde menu als beschreven in de eerste optie voor toevoegen. Wijzig de taalinstellingen volgens uw behoeften.

Aanbevolen: