Een Taal Aan Het Paneel Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Taal Aan Het Paneel Toevoegen
Een Taal Aan Het Paneel Toevoegen

Video: Een Taal Aan Het Paneel Toevoegen

Video: ★ Snel een taal leren in 2020 ► Handige tips hoe jij een taal makkelijk kan leren in drie maanden 2022, November
Anonim

Standaard bevat de taalbalk twee talen: Russisch (native) en Engels (met Amerikaanse grammaticaregels). Voor vertalingen en communicatie met moedertaalsprekers van andere talen, moet u de mogelijkheid hebben om het toetsenbord naar de juiste lay-out te schakelen.

Een taal aan het paneel toevoegen
Een taal aan het paneel toevoegen

instructies:

Stap 1

Open het menu Start door op de checkbox-toets te drukken. U kunt ook met de muis over het selectievakje onder aan het bureaublad gaan en erop klikken. Selecteer Setup en klik een tweede keer op de cursor (of de rechterpijltoets).

Stap 2

Selecteer de regel "Configuratiescherm", klik met de muis of druk op de enter-toets. Selecteer in de directory de functie "Regionale en talen".

Stap 3

Klik op het tabblad Toetsenborden en talen en vervolgens op de knop Toetsenbord wijzigen. Klik in het nieuwe venster op de knop "Toevoegen".

Stap 4

Selecteer een taal uit de lijst. Klik op het plusteken links van de titel om een ​​lay-out te selecteren. Om de lay-out te bekijken, drukt u op de knop "Toon", om de selectie op te slaan, "OK".

Stap 5

Klik op de knop "OK" om de instellingen in de lay-outs op te slaan, sluit het venster. Verander de lay-out door op "Ctrl-Shift" of "Alt-Shift" te drukken.

Populair per onderwerp