Een Foto Aan Een Foto Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Foto Aan Een Foto Toevoegen
Een Foto Aan Een Foto Toevoegen

Video: Een Foto Aan Een Foto Toevoegen

Video: Photoshop : een copyright aan een foto toevoegen 2022, December
Anonim

Met het universele programma Adobe Photoshop kunt u duizenden bewerkingen uitvoeren met alle soorten foto's, afbeeldingen en schetsen. Als je twee foto's aan elkaar moet naaien, en je weet niet hoe dit mogelijk is, dan zullen Photoshop en zijn uitgebreide beeldbewerkingsmogelijkheden je helpen om deze taak met gemak uit te voeren.

Een foto aan een foto toevoegen
Een foto aan een foto toevoegen

Het is nodig

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Open in Photoshop de nieuwe versie van de twee afbeeldingen die je wilt combineren. Gebruik de cursor en muis om de ene foto naar de andere over te brengen, zodat ze zich in dezelfde set lagen bevinden. Als de foto's even groot waren en u wilt dat een van de foto's alleen een specifieke plaats in de tweede inneemt, roept u de opdracht Vrije transformatie aan. Terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt, terwijl u de verhoudingen behoudt, verkleint u de bovenste afbeelding tot het gewenste formaat totdat deze hetzelfde wordt als op de onderste afbeelding.

Als u de positie van het tweede patroon op het eerste verder moet aanpassen, verplaats het dan handmatig. Druk op Enter.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de miniatuurlaag en klik op Laagmasker toevoegen. Selecteer het penseel in de werkbalk en markeer zwart als de hoofdkleur in het palet. Met dit penseel in de laagmaskermodus, begin je over de miniatuurafbeelding te schilderen, je zult zien hoe het geleidelijk begint te vervagen, waardoor de vorige hoofdfoto wordt onthuld. Overschilder niet de hele foto volledig, maar alleen die gebieden die overbodig zijn, zodat er slechts een fragment zichtbaar blijft, dat moet worden gecombineerd met de originele grote foto. Verfijn de grenzen tussen het beeldrealisme.

Stap 3

Als de locatie van de voltooide tekening u niet bevalt, selecteert u het gereedschap Verplaatsen en verplaatst u de ene foto naar de andere zoals u dat wilt. De hele laag wordt verplaatst, inclusief het masker dat u hebt gemaakt.

Om het werk af te maken, voegt u de lagen samen (Omlaag samenvoegen) en kadert u de afbeelding in, en voegt u vervolgens een beetje kleurcorrectie toe en past u de niveaus (Niveaus) aan indien nodig, en als u een soort kleureffect aan het voltooide werk wilt toevoegen.

Populair per onderwerp