Hoe Te Converteren Van Docx-formaat Naar Doc-formaat

Inhoudsopgave:

Hoe Te Converteren Van Docx-formaat Naar Doc-formaat
Hoe Te Converteren Van Docx-formaat Naar Doc-formaat

Video: Hoe Te Converteren Van Docx-formaat Naar Doc-formaat

Video: Hoe Te Converteren Van Docx-formaat Naar Doc-formaat
Video: How to Convert Doc to Docx 2024, April
Anonim

U hebt vast, net als veel andere gebruikers van MS Word 2003, te maken met het probleem van het lezen van docx-bestanden. Het documentformaat MS Word 2007 en hoger is hetzelfde document, maar door de nieuwe datacompressietechnologie kunnen ze niet in oudere programma's worden geopend.

Hoe te converteren van docx-formaat naar doc-formaat
Hoe te converteren van docx-formaat naar doc-formaat

Noodzakelijk

  • - Microsoft Office Word;
  • - documentomzetter.

instructies:

Stap 1

Om dit probleem op te lossen, kunt u een van de volgende methoden gebruiken. Als u meerdere exemplaren van Microsoft Office op uw computer hebt geïnstalleerd, of als u een tweede computer hebt waarop Microsoft Office 2007 is geïnstalleerd, opent u het document en slaat u het op in een andere indeling. Klik op de grote Office-knop, selecteer Opslaan als en selecteer de Office 97-2003-compatibiliteitsindeling.

Stap 2

Het ontbreken van een tweede exemplaar van MS Word betekent niet dat het onmogelijk is om het formaat te converteren. Gebruik een speciale online converter op https://www.doc.investintech.com. Klik op de geladen pagina op de knop Bladeren tegenover de regel Step1. Geef in het geopende venster het pad naar het docx-bestand op en klik op de knop "Openen". Na een tijdje wordt het bestand geüpload naar de server en begint de verwerking. Zodra de Download-knop tegenover de Step2-regel actief wordt, klikt u erop om het voltooide document in doc-formaat te downloaden.

Stap 3

Je kunt ook een ander alternatief gebruiken - een speciale converter voor je editor installeren. Klik hiervoor op de link https://www.microsoft.com/downloads/ru-ru/details.aspx?familyid=941B3470-3AE9-4AEE-8F43-C6BB74CD1466&displaylang=ru en klik op de geopende pagina op de knop Downloaden. Sla het uitvoerbare bestand op in een willekeurige map en voer het uit nadat u het hebt gedownload.

Stap 4

Nadat de installatie van deze add-on is voltooid, start u MS Word 2003 en geeft u in het dialoogvenster Bestand openen het pad op naar het docx-bestand en opent u het. Na een paar seconden formaatconversie verschijnt de inhoud van het document in het editorvenster. U kunt dus niet alleen bestanden openen, maar ze ook in dit formaat opslaan - hiervoor moet u het bestandstype "Word 2007-document" selecteren.

Aanbevolen: