Hoe Een Bestand Van Pdf Naar Doc Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Van Pdf Naar Doc Te Converteren
Hoe Een Bestand Van Pdf Naar Doc Te Converteren

Video: Hoe Een Bestand Van Pdf Naar Doc Te Converteren

Video: Hoe Een Bestand Van Pdf Naar Doc Te Converteren
Video: How to Convert PDF to Word 2024, April
Anonim

Een veelvoorkomend probleem is dat verschillende soorten documentatie in pdf-formaat moeten worden aangeboden in de vorm van Microsoft Word met de extensie doc. Het pdf-formaat wordt gebruikt voor het lezen van elektronische documentatie, rapporten en maakt het normaal gesproken niet mogelijk om informatie te kopiëren, laat staan de inhoud van het document te bewerken. Om dit probleem op te lossen, moet u alle mogelijke converters gebruiken die niet alleen bestanden converteren, maar ook hun integriteit en uiterlijk behouden.

Converteer PDF naar doc
Converteer PDF naar doc

Converteer bestand van pdf naar doc met een converter

Om informatie van een pdf-document naar Word over te brengen, mogelijk op verschillende manieren, kunt u eenvoudig de inhoud van het bestand kopiëren en in Microsoft Office plakken, maar dit verliest de structuur en breekt de opmaak. Om dit te doen, kwamen ze met speciale software - een converter die het werk zal verbeteren, het beter zal maken.

U kunt bijvoorbeeld de standaard converter gebruiken die is ingebouwd in Microsoft Office Word 2013, die al de functie heeft om een pdf-bestand om te zetten naar een Word-document. U hoeft alleen het bestand met deze extensie te openen en het wordt weergegeven op de Word-pagina. Deze methode beïnvloedt de kwaliteit van de documentlay-out; pagina-einden en spatiëring gaan verloren.

Een eenvoudigere manier is met First PDF, die gratis van internet kan worden gedownload. U moet het op uw computer installeren en uitvoeren. Het programma is eenvoudig en handig in gebruik en is beschikbaar voor elke gebruiker.

Om te converteren, moet u eerst het bestand selecteren dat moet worden geconverteerd vanaf uw computer. Selecteer vervolgens het bestandsformaat en geef het pad op waar het geconverteerde bestand zich zal bevinden. Druk daarna op de "GO"-knop en binnen een paar minuten wordt het doc-bestand gemaakt.

Naast dit programma zijn er een aantal converters. Hun verschillen zijn dat niet alle software resultaten van goede kwaliteit oplevert. Sommige van deze programma's zijn PDF naar Word Converter 1.4, PDF Converter v1.0, FineReader 8.0. Het principe van hun werk is vergelijkbaar met het First PDF-programma.

Converteer bestand van pdf naar doc in de online converter

Tegenwoordig kun je op internet veel verschillende acties ondernemen, waaronder het online converteren van pdf naar doc. Dit kan met behulp van de gratis Runet-service, waarvoor geen registratie vereist is.

Het conversie-algoritme voor deze services is niet veel anders. Hiervoor moet u in de regel naar de site gaan, het pad naar het te converteren bestand specificeren door op de knop "Bestand selecteren" te klikken. Na het kiezen van het "doc"-formaat, indien nodig, kunt u een gecomprimeerd bestand krijgen. De conversie van het document begint nadat u op de knop "Converteren" hebt geklikt. Het bestand is klaar voor gebruik. Er zijn veel services, maar deze onderscheidt zich door de kwaliteit van het converteren van een elektronisch document.

Een andere methode is conversie met Google Disk. Om dit te doen, moet u zich registreren als er nog geen account is aangemaakt op de service. Nadat de registratie is voltooid, gaat u naar uw account, klikt u op de knop "Uploaden" naast de knop "Maken". Selecteer het pad naar het bestand met de extensie pdf en wacht tot het document is geladen.

Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand met Google Docs. Nu heb je de mogelijkheid om de inhoud van het bestand te bewerken en nadat je ermee hebt gewerkt, kun je het downloaden als een Word-document. Ga hiervoor naar het hoofdmenu-item "Bestand" - "Download als" en selecteer Microsoft Word (docx).

Bij het converteren van bestanden is het belangrijkste om de structuur en het formaat van het elektronische document te behouden. Gebruik daarom bij het converteren van het bestand een vertrouwde en betrouwbare service of software die het document nauwkeurig maakt, inclusief afmetingen, stijlen en tekstplaatsing.

Aanbevolen: