Hoe .djvu Naar .doc . Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe .djvu Naar .doc . Te Converteren
Hoe .djvu Naar .doc . Te Converteren

Video: Hoe .djvu Naar .doc . Te Converteren

Video: Hoe .djvu Naar .doc . Te Converteren
Video: How to Open djvu File on Mac 2024, Mei
Anonim

Heel vaak worden gebruikers, inclusief beginners, geconfronteerd met het probleem van het converteren van bestanden in djvu-formaat naar doc. Het converteren van het ene bestand naar het andere is niet eenvoudig, maar het is mogelijk.

Hoe.djvu naar.doc. te converteren
Hoe.djvu naar.doc. te converteren

Het is erg belangrijk om de eigenaardigheden te kennen van het converteren van het ene formaat naar het andere, ook voor het converteren van bestanden in djvu naar doc-formaat. Dit is te wijten aan het feit dat de meeste populaire boeken van tegenwoordig te vinden zijn in het djvu-formaat, en het is gewoon onmogelijk om ze naar doc te converteren met gewoon kopiëren en plakken.

Converteren met ABBYY Finereader

Het probleem met het converteren van het djvu-formaat is in de eerste plaats te wijten aan het feit dat het djvu-formaat in wezen een afbeelding is en dat het niet zo eenvoudig is om een afbeelding naar een tekstformaat te converteren. U kunt djvu naar doc-indeling converteren met ABBYY Finereader. U moet de negende versie van dit product downloaden en installeren, waarna het conversieproces binnen enkele seconden is voltooid. Om djvu naar doc te converteren, is het noodzakelijk om tekstherkenning op de afbeelding (djvu-bestand) uit te voeren. De output is kant-en-klare informatie in een tekstversie.

Andere conversiemethoden

U kunt andere software gebruiken, maar in dit geval duurt de procedure voor het converteren van een bestand van het ene formaat naar het andere meer tijd. U kunt bijvoorbeeld de DJVU JPEG-software installeren. Deze software converteert het djvu-bestand naar jpeg en pas daarna naar het doc-formaat. De gehele conversieprocedure wordt in drie stappen uitgevoerd. Eerst moet je dit programma installeren en het gebruiken om het bestand in djvu-formaat naar jpeg te converteren. Vervolgens moet u beginnen met het herkennen van de afbeelding als tekst en vervolgens het resulterende tekstbestand opslaan.

Er is nog een herkenningsmogelijkheid. In dit geval moet u twee programma's installeren: DJVU PDF-converter en PDF DOC-converter. Om een bestand van djvu-formaat naar doc-formaat te converteren, moet u het bronbestand converteren naar pdf-formaat. Deze extensie is vrij gebruikelijk, wat betekent dat bijna elke converter kan werken. Nadat de gebruiker het bestand met de pdf-extensie heeft ontvangen, hoeft u alleen de extensie te wijzigen in tekstformaat met behulp van de tweede converter.

Als gevolg hiervan blijkt dat er nogal wat manieren zijn om bestanden in djvu naar doc-formaat te converteren. Welke te gebruiken - elke gebruiker kan onafhankelijk beslissen. Het enige dat alle converters van elkaar verschillen, is de tijd die aan conversie wordt besteed.

Aanbevolen: