Hoe Te Converteren Van Pdf Naar Doc

Inhoudsopgave:

Hoe Te Converteren Van Pdf Naar Doc
Hoe Te Converteren Van Pdf Naar Doc

Video: Hoe Te Converteren Van Pdf Naar Doc

Video: How to convert a PDF to a Word document, and edit it 2022, December
Anonim

Bestanden met de extensie PDF zijn vaak te vinden op internet. Het formaat zelf is optimaal voor het opslaan van informatie van welke aard dan ook, zoals afbeeldingen of teksten. Maar wanneer u iets moet bewerken, wordt dit document niet erg handig. Het ontbreekt volledig aan de mogelijkheid van enige opmaak. In dit geval kunt u het document converteren van PDF naar DOC.

Hoe te converteren van pdf naar doc
Hoe te converteren van pdf naar doc

Het is nodig

ABBYY PDF-transformator

instructies:

Stap 1

Om PDF naar DOC te converteren, moet u een speciale applicatie installeren. Een van deze stationaire programma's is ABBYY PDF Transformer - het is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft een intuïtieve interface. Download de applicatie van internet en installeer deze. Voer het programma uit.

Stap 2

Selecteer vervolgens in het venster dat verschijnt de knop "PDF openen". Als het PDF-document met een wachtwoord is beveiligd, zal het programma erom vragen wanneer het wordt geopend. Voer wachtwoord in. Zoek in het nieuwe dialoogvenster het formaat waarnaar u wilt converteren. In uw geval is dit "Converteren naar Microsoft Word-document".

Stap 3

Noteer in het menu "Instellingen" de naam van het resulterende bestand, evenals de locatie waar u het wilt opslaan. Als dit voor u niet zo belangrijk is, zal het systeem de tekst automatisch opslaan op dezelfde plaats waar de PDF zich bevindt, met exact dezelfde naam. Dit menu biedt ook een functie voor het selecteren van de documentherkenningstaal. Zorg ervoor dat u er niet meer dan drie selecteert, omdat dit het aantal fouten in de volgende tekst kan verhogen.

Stap 4

Als u niet het volledige PDF-bestand wilt converteren, maar slechts enkele pagina's, selecteert u de benodigde nummers op het tabblad "Pagina's" en vinkt u in het contextmenu het vakje aan naast "Geselecteerde pagina's converteren".

Stap 5

Als alle parameters correct zijn, klikt u op de knop "Converteren". ABBYY PDF Transformer start het conversieproces. Als er tijdens de conversie waarschuwingen zijn, om de inhoud ervan te bekijken, klikt u op het paginanummer waarop ze voorkwamen.

Stap 6

Het conversieproces duurt enkele minuten. Na voltooiing wordt het voltooide document automatisch voor u gelanceerd door het Microsoft Word-programma. Nu kunt u eventuele wijzigingen in de tekst aanbrengen en deze gebruiken zoals bedoeld.

Populair per onderwerp