Wat Is Er Nieuw In Windows 9

Inhoudsopgave:

Wat Is Er Nieuw In Windows 9
Wat Is Er Nieuw In Windows 9

Video: Wat Is Er Nieuw In Windows 9

Video: Wat Is Er Nieuw In Windows 9
Video: Windows 9 - The OS Microsoft WON'T Tell You About! 2024, April
Anonim

Zeer binnenkort, in oktober 2014, verschijnt de bètaversie van Windows met het nieuwe nummer 9. Er zijn al veel geruchten in de pers en in insiderblogs van verschillende gradaties van waarheid. En het is niet zo dat iemand probeert te bedriegen of te speculeren op geruchten. Microsoft lijkt nog steeds in een creatieve zoektocht te zitten. Laten we proberen de innovaties te beschrijven die vrijwel zeker in het nieuwe Windows 9-systeem zullen zitten.

Wat is er nieuw in Windows 9
Wat is er nieuw in Windows 9

instructies:

Stap 1

De meest verwachte innovatie in Windows 9 is de terugkeer van de Desktop als het belangrijkste startscherm voor desktops en laptops met een niet-aanraakscherm. De Start-knop keert ook terug met zijn vertrouwde menu en tegelachtige knoppen. Tiles, Modern UI, wordt standaard ingeschakeld voor tablets en laptops met touchscreens met Windows 9.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Het actiecentrum verschijnt, dat in één venster meldingen van alle verschillende toepassingen van het systeem kan verzamelen. Het zal zeer gebruiksvriendelijk zijn. De functies van snelle toegang tot OS-instellingen zullen hier ook worden geplaatst. Ik moet zeggen dat er bijvoorbeeld zo'n centrum is in het besturingssysteem van Google, waar het de meest vleiende gebruikersbeoordelingen kreeg. Microsoft heeft echter zelf dergelijke ervaring in het besturingssysteem voor Windows Phone-smartphones.

Stap 3

Interessante nieuwe functies zullen worden begiftigd met "live" tegels. In het bijzonder is het nu mogelijk om niet alleen informatie over de status van de applicatie te zien, maar ook om opdrachten rechtstreeks via de tegel te geven. Dat wil zeggen, zonder zelfs maar in te gaan op de applicatie zelf. Dat is handig en logisch. Er wordt ook verwacht dat er nieuwe applicaties zullen verschijnen, die niet in Windows 8.1 zaten, en dus nieuwe "live" tegels voor hen.

Aanbevolen: