Wat Is Er Nieuw In Het Mountain Lion-besturingssysteem?

Wat Is Er Nieuw In Het Mountain Lion-besturingssysteem?
Wat Is Er Nieuw In Het Mountain Lion-besturingssysteem?

Video: Wat Is Er Nieuw In Het Mountain Lion-besturingssysteem?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Актуальность Mountain Lion в 2019 году 2023, Januari-
Anonim

Op 25 juli 2012 kwam een ​​nieuwe versie van de "as" voor Apple - OS X Mountain Lion, op de wereldmarkt. En, te oordelen naar het aantal downloads, wint het met grote stappen aan populariteit onder gebruikers van pc's. Deze interesse in het nieuwe besturingssysteem is niet toevallig ontstaan: hoogstwaarschijnlijk besloten gebruikers om alle functies van het programma in de praktijk te testen.

Wat is er nieuw in het Mountain Lion-besturingssysteem?
Wat is er nieuw in het Mountain Lion-besturingssysteem?

In de nieuwe versie zijn de eerder geïmplementeerde OS-mogelijkheden verbeterd en uitgebreid, zijn er nieuwe functies toegevoegd. In totaal zijn er meer dan tweehonderd nieuwe producten verschenen in deze versie van het besturingssysteem. Met name de prestaties van het systeem zijn verbeterd en, een van de belangrijkste toevoegingen, het niveau van systeembeveiliging is toegenomen. De belangrijkste verschillen tussen Mountain en versie 10.7 zijn de volgende kenmerken.

Het nieuwe notificatiecentrum in de zijbalk zal bijvoorbeeld de nieuwste computeractiviteiten weergeven, inclusief externe services, inclusief agenda-afspraken, e-mail en berichten. Het Berichten-programma van Mountain Lion is ontworpen om gratis te communiceren met gebruikers van iOS-apparaten. Met de toepassing Notities kunt u snel en eenvoudig elke notitie maken. In dit geval kan de gebruiker verschillende bestanden, afbeeldingen en foto's aan de herinnering toevoegen. Bovendien is het op elk moment mogelijk om het verkregen resultaat via e-mail met vrienden uit te wisselen.

De nieuwe versie van het besturingssysteem heeft een handige ingebouwde herinneringsassistent - Herinneringen en een ultramodern systeem voor het verzenden van informatie op de Internet Share Sheets. Voor snelle toegang tot een sociaal netwerk of het verzenden van berichten of bestanden, klik je gewoon op de Share-knop.

Bovendien heeft het systeem de mogelijkheid om bij te houden welke gebruiker bestanden opent en welke bewerkingen het uitvoert. Als een gevaar wordt gedetecteerd, worden acties die schadelijk zijn voor de veiligheid van het systeem en de computer geblokkeerd.

Gebruikers zullen ook blij zijn met de dicteerfunctie, waarmee tekst niet op het toetsenbord kan worden getypt, zoals voorheen, maar met de stem. En met Gatekeeper standaard geïnstalleerd, is het mogelijk om alleen vertrouwde programma's en applicaties uit de officiële Mac App Store te downloaden en te installeren. Bovendien kunt u met de nieuwe versie zeer snel toegang krijgen tot Facebook, Twitter en andere netwerken. En dit is slechts een klein deel van de mogelijkheden van Mountain Lion.

Populair per onderwerp