Wat Is Er Nieuw Voor IPad Mini

Wat Is Er Nieuw Voor IPad Mini
Wat Is Er Nieuw Voor IPad Mini

Video: Wat Is Er Nieuw Voor IPad Mini

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: You SHOULD BUY the iPad Mini 6 Today! 2023, Januari-
Anonim

Fans van Apple-producten kijken reikhalzend uit naar de herfst: het is de bedoeling dat in september-oktober verschillende nieuwe apparaten op de markt worden gelanceerd, waaronder de iPad mini, een kleinere versie van de iPad-tablet die de harten van miljoenen gebruikers heeft veroverd.

Wat is er nieuw voor iPad mini
Wat is er nieuw voor iPad mini

Debatten over de voor- en nadelen van tabletcomputers zijn al sinds het begin aan de gang. Desondanks hebben tablet-apparaten hun marktniche met succes veroverd en zullen ze deze nog niet opleveren. Bovendien brengen fabrikanten regelmatig alle nieuwe apparaten uit die gebruikers extra functies en gemak bieden.

Een van de nieuwe toestellen, waarvan de verkoopstart in het najaar van 2012 wordt verwacht, is de iPad mini. Er kan worden aangenomen dat de makers besloten de niche tussen de iPad en smartphones te vullen door gebruikers een nieuwe kleine tabletcomputer aan te bieden.

Informatie over nieuwe toestellen van Apple is erg schaars. Het is bekend dat de iPad mini zal worden uitgerust met een schermformaat van 7,85 inch, wat 1,85 inch minder is dan zijn oudere broer. Bij dezelfde resolutie van 1024x768 pixels zou het beeld door het verkleinde scherm helderder moeten zijn.

Het nieuwe apparaat heeft smalle zijpanelen rond het scherm. Door de grootte van het scherm te verkleinen, gecombineerd met smalle randen, kun je de nieuwe gadget met één hand vasthouden. Dit verandert de mogelijkheden om ermee te werken radicaal, qua ergonomie is het nieuwe toestel met smartphones verwant. Deze oplossing voegt mobiliteit toe aan iPad mini en vergroot de bruikbaarheid ervan.

De kleinere iPad zal ook dunner zijn door het gebruik van nieuwe technologie voor de productie van touchscreens. In de body wordt een 5 megapixel camera ingebouwd. Geruchten dat de gadget twee camera's zal hebben, voor en achter, zijn nog niet bevestigd. De hoeveelheid geheugen zal 8 GB zijn.

De nieuwe tablet krijgt waarschijnlijk de Apple A5-processor en het Apple iOS 6-besturingssysteem, en werkt ook met wifi en Bluetooth. IOS-softwareontwikkelaars passen hun apps al aan voor het nieuwe apparaat. De geschatte kosten van de iPad mini zijn $ 200, waardoor deze kan concurreren met vergelijkbare apparaten in deze prijsklasse. Houd er rekening mee dat de meeste informatie over de iPad mini niet verder gaat dan geruchten en aannames. Daarom zullen de echte kenmerken en kenmerken van de nieuwe gadget van Apple pas bekend worden na de officiële presentatie van het apparaat.

Populair per onderwerp