Hoe U Uw Accountnaam Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Accountnaam Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Accountnaam Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Accountnaam Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Accountnaam Kunt Wijzigen
Video: Wijziging naam gebruikersaccount (SchoonePC instructievideo 03) 2024, April
Anonim

De tijd dat de computer werd gebruikt als hulpmiddel voor gegevensverwerking, diverse berekeningen en het oplossen van gespecialiseerde problemen is allang voorbij. Nu is de computer voor de meeste mensen in de eerste plaats een communicatie- en amusementsmiddel. De gegevens worden niet weergegeven in de vorm van "droge" cijfers en symbolen, nu is het een overvloed aan afbeeldingen, video en geluiden. Elke zichzelf respecterende gebruiker wil de computer zijn eigen persoonlijkheid geven. Daarom is het gebruikersaccount een soort gezicht van de eigenaar. En het allereerste dat een persoon tegenkomt die de computer aanzet, is het welkomstscherm met zijn persoonlijke pictogram en naam.

Hoe u uw accountnaam kunt wijzigen
Hoe u uw accountnaam kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Niet elke gebruiker vindt het prettig dat de computer hem begroet als een anonieme "beheerder" of "gast". Daarom beginnen we met het geven van een specifieke en echte naam aan het account. En dat doen we aan de hand van het voorbeeld van het besturingssysteem Windows 7. Om aan de slag te gaan, opent u het startmenu. Om dit te doen, moet u met de muis op het ronde pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm klikken.

Stap 2

Zoek en open "Configuratiescherm" in het startmenu. Als het startmenu standaard is geconfigureerd, bevindt het tabblad "Configuratiescherm" zich aan de rechterkant van het venster.

Stap 3

Zorg ervoor dat het configuratiescherm wordt weergegeven in de vorm van categorieën. Selecteer hiervoor in de rechterbovenhoek "categorie" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 4

Klik nu achtereenvolgens op: "Gebruikersaccounts en Family Safety" - "Gebruikersaccounts".

Stap 5

In het venster dat wordt geopend "wijzig de gebruikersaccounts", selecteert u - "wijzig de naam van uw account". Op het tabblad dat verschijnt, wordt u gevraagd een nieuwe naam in te voeren. Om de nieuwe naam te bevestigen, klikt u na het invoeren op "hernoemen". U kunt dus ook een naam voor andere accounts instellen.

Aanbevolen: