Hoe U Uw Gebruikersnaam Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gebruikersnaam Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Gebruikersnaam Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Gebruikersnaam Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Gebruikersnaam Kunt Wijzigen
Video: Gebruikersnaam In WordPress Wijzigen 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel redenen waarom u de gebruikersnaam op uw computer moet wijzigen. Je hebt een computer van iemand gekocht en je wilt zijn account verwijderen en je eigen account invoeren, je hebt een fout gemaakt bij het typen van een gebruikersnaam tijdens de installatie van Windows, je hebt je achternaam veranderd, of misschien zelfs je voornaam, en gewoon omdat je dat wilt. Het maakt niet uit waarom je besluit het te doen. Hoe dit precies gebeurt, is belangrijk.

Hoe u uw gebruikersnaam kunt wijzigen
Hoe u uw gebruikersnaam kunt wijzigen

Noodzakelijk

  • Windows-computer
  • Toegang tot het besturingssysteem als beheerder
  • Computermuis, toetsenbord

instructies:

Stap 1

Log in met een account met beheerdersrechten.

Stap 2

Open het menu "Start" en selecteer "Configuratiescherm".

Stap 3

Open de categorie Gebruikersaccounts. Selecteer het account dat u wilt wijzigen.

Stap 4

Bepaal wat u in dit account wilt wijzigen - alleen de naam of misschien ook de afbeelding? Hier kunt u ook een wachtwoord aanmaken of wijzigen of het type account wijzigen.

Stap 5

Selecteer "Naam wijzigen" en voer een nieuwe in. Klik op Naam wijzigen. De rekening wordt gewijzigd.

Stap 6

Als u tevreden bent met deze wijzigingen, kunt u daar stoppen. Als u de gebruikersnaam ook in de systeemeigenschappen moet wijzigen, volgt u deze stappen.

Stap 7

Open het menu Start en selecteer Uitvoeren. Typ "regedit" in de regel en klik op "OK". De Register-editor wordt geopend.

Stap 8

Voer het volgende pad uit: HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / Windows NT / Huidige versie en zoek in het rechterdeelvenster de parameter RegistredOwner. Selecteer het en roep het menu op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 9

Selecteer "Wijzigen" en typ in de kolom "Waarde" de naam die u nodig heeft. Accepteer de wijzigingen door op "OK" te klikken. Hier kunt u ook de naam wijzigen van de organisatie die eigenaar is van de computer. Selecteer hiervoor de parameter RegisteredOrganization en herhaal dezelfde stappen als bij het wijzigen van de naam.

Aanbevolen: