Hoe U Uw Skype-stem Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Skype-stem Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Skype-stem Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Skype-stem Kunt Wijzigen

Video: 👉★Stemvervormer - Stem Veranderen in Video - Hoe kan je stem vervormen in video? 2022, November
Anonim

Om uw Skype-stem te kunnen wijzigen, moet u software installeren. Daar zijn heel veel programma's voor. Laten we eens kijken naar een stemwisselaar die Scramby, Clownfish en MorphVOX Pro als voorbeeld gebruikt.

Hoe u uw Skype-stem kunt wijzigen
Hoe u uw Skype-stem kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Download het Scramby-programma. Installeer het en start Skype, dat onmiddellijk zijn aanwezigheid op uw computer herkent.

Stap 2

Selecteer in Skype in de bovenste knoppenbalk Extra - Opties. Ga dan naar de sectie "Geluidsinstellingen" en klik tegenover "Microfoon" in het vervolgkeuzemenu op "Scramby-microfoon".

Stap 3

Nu Skype is geconfigureerd om via dit programma als microfoon te werken, ga je naar Scramby en selecteer je het effect dat op je stem wordt toegepast wanneer je praat. Voer het programma uit. Als het programma om een ​​sleutel vraagt, genereer deze dan vanuit de Crack-map en plak deze in de regel en druk vervolgens op "ACTIVEREN".

Stap 4

Selecteer hier het effect dat u wilt toepassen, zodat de stemverandering in Skype uw gesprekspartner tijdens het praten zal verrassen. Je kunt ook effecten kiezen om de achtergrond te creëren, zoals de geluiden van het feest (Club) of de branding (Ocean Harbor).

Stap 5

Scramby is erg handig om je Skype-stem te wijzigen. Het bevat een zeer grote bibliotheek met stemsjablonen, achtergrondgeluiden en speciale audio-effecten. Er is ook een ingebouwde geluidseditor waarmee u uw eigen sjablonen met individuele kenmerken kunt maken.

Stap 6

Het nadeel van het programma is dat het betaald is en geen Russified versie heeft. Op internet kun je een niet-officiële versie vinden met ondersteuning voor de Russische taal, maar het installeren van programma's van niet-geverifieerde sites is niet altijd veilig.

Stap 7

Om Scramby met Skype te verbinden, gaat u naar de instellingen, opent u de Geluidsinstellingen, zoekt u het gedeelte Microfoon en stelt u de microfoon daar in (Scramby-microfoon).

Stap 8

De mogelijkheden van Scramby zijn zeer breed. Het programma biedt 26 ingebouwde stemsjablonen, 130 verschillende geluiden, inclusief achtergrondaudio, ingebouwde audio-editor. Scramby heeft ondersteuning voor sneltoetsen, import van geluidseffectbibliotheken en audiobestanden in WAV-formaat. Voor zijn prijs biedt het programma voldoende mogelijkheden om de stem te veranderen, een grote selectie aan geluidseffecten, een eenvoudige, intuïtieve interface en een interessant ontwerp. U kunt alleen de demoversie gratis gebruiken en slechts voor 60 dagen.

Stap 9

Een van de meest populaire Skype-stemwisselaars is Clownfish. Dit programma heeft een groot aantal voordelen: het is gratis, gemakkelijk te gebruiken en heeft een Russische versie. In vergelijking met Scramby is het aantal functies echter beperkt. Clownfish kan de stem echter bijna onherkenbaar veranderen. Samen met dit programma ontvang je een set sjablonen voor mannen-, kind-, vrouwenstemmen, stemmen van stripfiguren, robots, mutanten en nog veel meer.

Stap 10

Naast het wijzigen van de stem, kunt u met het programma achtergrondgeluid en speciale audio-effecten (echo en chorus) toevoegen. Met Clownfish kunt u vooraf luisteren naar de toespraak die uw gesprekspartner zal horen.

Stap 11

Naast geluidsfuncties zet Clownfish inkomende tekstberichten om in spraak, kan deze berichten in vele wereldtalen vertalen (en het is eenvoudig om de omgekeerde vertaalfunctie aan te sluiten) en neemt spraakoproepen op. Er is een ingebouwde audiospeler, spraakassistent, bulkberichten, chatbots-verbinding.

Stap 12

Al deze functionaliteit, gebruiksgemak is helemaal gratis. Het programma ondersteunt de Russische taal en verbruikt een kleine hoeveelheid systeembronnen. Het programma opent niet in een apart venster. Na installatie verschijnt er een snelkoppeling op het bureaublad en een klein icoontje waarmee je toegang hebt tot alle functies en instellingen van Clownfish.

Stap 13

Het programma heeft niet veel stemsjablonen, maar het is zeer geschikt voor diegenen die een eenvoudig en begrijpelijk programma nodig hebben voor het wijzigen van de stem in Skype met Russische ondersteuning.

Stap 14

Om Clownfish met Skype te verbinden, moet u de programma-instellingen openen, het tabblad Geavanceerde instellingen openen en daar Toegangscontrole van andere programma's tot Skype selecteren. Selecteer in het geopende venster het pad naar het Clownfish-programma en vink het vakje Dit programma mag Skype gebruiken aan.

Stap 15

Een ander programma waarmee je je stem in Skype kunt veranderen, heet MorphVOX Pro. Dit programma is betaald en heeft geen ingebouwde ondersteuning voor de Russische taal. Tegelijkertijd is het eenvoudig in gebruik, heeft het een gebruiksvriendelijke interface en een groot aantal duidelijke functies. De ingebouwde virtuele assistent - Voice Doctor maakt het werken met MorphVOX Pro gemakkelijker. Direct na de eerste keer opstarten past hij het programma automatisch aan op de individuele beleving van je stem, rekening houdend met de eigenschappen van de microfoon, waarna een persoonlijk gebruikersprofiel wordt aangemaakt. Als andere mensen het programma gebruiken, kunnen ze ook hun eigen profielen maken, hun aantal is onbeperkt.

Stap 16

Het programma houdt niet alleen rekening met de individuele kenmerken van gebruikers, maar ook met geluidsapparatuur. Er kan een apart profiel worden gemaakt voor verschillende microfoons, koptelefoons, luidsprekers en voor elke combinatie van apparaten.

Stap 17

Naast andere vergelijkbare programma's onderscheidt MorphVOX Pro zich door de mogelijkheid van individuele aanpassing voor elke gebruiker, een grote bibliotheek met stemsjablonen en geluidseffecten (die echter alleen kunnen worden gedownload na registratie van het programma op de website van de individuele ontwikkelaar), een ingebouwde -in equalizer, achtergrondmuziek toevoegen en de stem fijn afstemmen.

Stap 18

De voordelen van het programma zijn onder meer het natuurlijk klinken van de stem, flexibiliteit van instellingen en de mogelijkheid om nieuwe stemsjablonen te downloaden. De nadelen zijn het ontbreken van de Russische taal, een korte proefperiode (slechts 15 dagen) tegen vrij hoge kosten van de officiële versie. Het is echter dit programma dat het grootste aantal functies en mogelijkheden heeft.

Stap 19

Het verbinden van MorphVOX Pro met Skype gaat als volgt: in de programma-instellingen, in het Geluidsinstellingen-item, moet je Screaming Bee Audio Driver selecteren in plaats van de standaardmicrofoon.

Populair per onderwerp