Hoe U De Schermbeveiliging Van Het Bureaublad Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Schermbeveiliging Van Het Bureaublad Kunt Wijzigen
Hoe U De Schermbeveiliging Van Het Bureaublad Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Schermbeveiliging Van Het Bureaublad Kunt Wijzigen

Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2022, December
Anonim

Het is fijn als het besturingssysteem bij elke opstart de gebruiker tevreden stelt met een nieuwe afbeelding op het bureaublad. In de versie van Windows 7 Basic Home is deze functie beperkt en is het niet mogelijk om de wijziging van de bureaubladafbeelding te configureren met behulp van systeemhulpmiddelen. Speciale toepassingen zoals Magic Wall kunnen u daarbij helpen.

Hoe u de schermbeveiliging van het bureaublad kunt wijzigen
Hoe u de schermbeveiliging van het bureaublad kunt wijzigen

Het is nodig

  • - het internet;
  • - Magic Wall-programma.

instructies:

Stap 1

Download het programma Magic Wall en installeer het op de harde schijf van uw computer. Het programma wordt gratis verspreid en u kunt het downloaden van de website van de ontwikkelaar op http://www.magicwall.ru/. Installeer in de systeemmap van een personal computer, aangezien dergelijke hulpprogramma's zich daar zouden moeten bevinden. Het is ook vermeldenswaard dat alle opgeslagen afbeeldingen standaard in deze map van de harde schijf worden opgeslagen.

Stap 2

Start het Magic Wall-programma. Het hoofdvenster bevat een verzameling door de gebruiker geselecteerde achtergronden. U kunt de afbeeldingen bekijken die door het programma zelf worden aangeboden in de map "Magic Wall Wallpapers". Maak je eigen behangsets op het tabblad Collecties. U kunt een afbeelding toevoegen door op de knop met een blauwe plus in het bovenste deel van het programmavenster te klikken of door ze met de muis van de map naar het programmavenster te slepen.

Stap 3

Stel uw aanmeldingsopties in, evenals extra weergave- en automatische wijzigingsopties, op de tabbladen Aanmelden en Instellingen. U kunt de weergavevolgorde op elk moment wijzigen door het programma uit te voeren. U kunt op verschillende criteria sorteren, dus kies de beste opties.

Stap 4

U kunt gratis wallpapers downloaden van de officiële website van het programma, of Magic Wall configureren om behangcollecties automatisch bij te werken. Toegang tot gratis verzamelingen afbeeldingen op internet wordt rechtstreeks in de applicatie geboden. Als je vragen hebt over het gebruik van het programma, neem dan contact op met de ontwikkelaar, wiens contacten te vinden zijn in het menu-item "Over". Het is echter vermeldenswaard dat een internetverbinding vereist is om verschillende afbeeldingen met dit hulpprogramma te downloaden, dus zorg ervoor dat u de verbinding inschakelt om fouten te voorkomen.

Populair per onderwerp