Hoe U Uw Bureaubladachtergrond Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Bureaubladachtergrond Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Bureaubladachtergrond Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Bureaubladachtergrond Kunt Wijzigen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Bureaubladachtergrond Wijzigen - Windows 7 Starter 2023, Januari-
Anonim

U kunt de standaard bureaubladachtergrond wijzigen. Er is een lijst met kant-en-klare opties, maar je kunt ook je eigen foto, afbeelding, wallpaper uploaden. De locatie van de afbeelding kan ook worden aangepast in de instellingen.

Hoe u uw bureaubladachtergrond kunt wijzigen
Hoe u uw bureaubladachtergrond kunt wijzigen

Het is nodig

computer, afbeelding, achtergrond of foto

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van uw computer en selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 2

In het nieuwe venster "Eigenschappen: Weergave" wordt standaard het tabblad "Thema's" geopend. Ga naar het tabblad "Desktop" (de tabbladen bevinden zich bovenaan het venster).

Stap 3

Het gedeelte "Achtergrond" bevat standaardafbeeldingen voor de bureaubladachtergrond. Klik op een van hen en kijk hoe het eruitziet in het voorbeeld. Om uw eigen foto of andere afbeelding te uploaden, klikt u op de knop "Bladeren" en zoekt u op uw computer. Klik vervolgens op de knop "Openen". U kunt de positie van de afbeelding aanpassen: gecentreerd, betegeld (de grootte van de afbeelding blijft behouden, het hele bureaublad is gevuld met veel afbeeldingen), uitrekken (de grootte van de afbeelding wordt vergroot en uitgerekt tot aan de randen van de monitor, de verhoudingen kunnen veranderen en er zal ernstige vervorming optreden). Als de afbeelding past, klikt u op de knop "Toepassen" en vervolgens op "OK" (de volgorde is belangrijk).

Stap 4

Alternatieve manier. Als u een geschikte afbeelding op uw computer vindt, kunt u deze openen, er met de rechtermuisknop op klikken en "Instellen als bureaubladachtergrond" selecteren. Ga terug naar je bureaublad en controleer het resultaat.

Populair per onderwerp