Een Fout Wissen

Inhoudsopgave:

Een Fout Wissen
Een Fout Wissen

Video: Een Fout Wissen

Video: Een Fout Wissen
Video: Een Fout - The Lovers Ft Tjatjie en Enver 2024, Mei
Anonim

Om softwarefouten te elimineren, moet u eerst de reden voor hun uiterlijk begrijpen. In het bijzonder dient u aandacht te besteden aan de maatregelen die zijn genomen om de computersoftware te diagnosticeren.

Een fout wissen
Een fout wissen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet er rekening mee worden gehouden dat om mogelijke fouten te elimineren, het raadzaam is om schijven ten minste eenmaal per zes maanden te defragmenteren. Het bevindt zich op de volgende plaats Start-Alle programma's-Accessoires-Systeemwerkset-Schijfdefragmentatie.

Regelmatige defragmentatie kan zowel fouten herstellen als voorkomen in de toekomst.

Stap 2

Het controleren van de schijf is ook de standaard remedie voor fouten. Ga naar "mijn computer", daar één voor één op elke schijf (als er meerdere zijn), doe de controle als volgt: klik met de rechtermuisknop op de schijf, selecteer het item "eigenschappen", dan "service", en klik vervolgens op het vinkje naast "het volume controleren op fouten" … Deze methode is niet altijd een oplossing voor problemen, het corrigeert fouten die voor het systeem duidelijk zijn, maar ze zijn natuurlijk ingewikkelder.

Stap 3

Ongetwijfeld verschijnen er ook bugs als gevolg van conflicten in software. Bijvoorbeeld als u meerdere antivirusprogramma's op één computer hebt geïnstalleerd. Of vergelijkbare programma's die tegelijkertijd in het proces van het systeem zijn. In een dergelijke situatie moet u een van de programma's verwijderen.

Stap 4

Heel vaak treden fouten op als gevolg van een conflict tussen applicaties en het systeem, met name dit wordt veroorzaakt doordat het besturingssysteem lange tijd niet is bijgewerkt, of zelfs helemaal niet is bijgewerkt. Daarom moet het besturingssysteem (met name Windows XP) worden bijgewerkt. Veel fouten verdwijnen na de update.

Stap 5

Voor diagnostiek in het algemeen is het raadzaam om fouten te controleren met behulp van het IObit Security 360-programma, het programma diagnosticeert computerproblemen en lost ze later op. Geeft niet-geüpdatete applicaties aan (inclusief Windows-update), helpt bij het opschonen van onnodige bestanden, register, enz.

Aanbevolen: