Een Schijf Met Een Fout Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Schijf Met Een Fout Kopiëren
Een Schijf Met Een Fout Kopiëren

Video: Een Schijf Met Een Fout Kopiëren

Video: Een Schijf Met Een Fout Kopiëren
Video: Windows - foutmelding kopiëren 2024, Mei
Anonim

Schijven verslechteren in de loop van de tijd, omdat er verschillende krassen en andere beschadigingen verschijnen. Vaak zijn er situaties waarin een aantal krassen op een bepaalde schijf verschijnen, waardoor het onmogelijk is om gegevens te kopiëren.

Een schijf met een fout kopiëren
Een schijf met een fout kopiëren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Alcoholprogramma;
  • - Digitaal MediaRescue-programma.

instructies:

Stap 1

Gebruik Digital MediaRescue-software. Je vindt het op de website https://www.newestsoft.com. Download het programma en installeer het in de systeemmap van uw harde schijf op uw computer. Voer vervolgens dit hulpprogramma uit. Plaats de schijf waarvan u informatie wilt kopiëren naar uw computer. Er verschijnt een groot venster voor u, waarin u het tabblad "Toevoegen" in de linkerbovenhoek selecteert. Geef het pad naar de schijf op

Stap 2

Klik op de knop "Bestanden zoeken". Wacht even totdat het programma een volledige zoekopdracht uitvoert naar alle bestanden op het geselecteerde opslagmedium. Zodra deze bewerking is voltooid, kunt u alle bestanden bekijken die door het programma zijn gevonden. Het is handig in gevallen waarin gebruikers geen informatie van beschadigde schijven kunnen kopiëren of het gewoon is verwijderd. Schakel de selectievakjes in van alle bestanden die u naar uw computer wilt overbrengen en klik op de knop "Start".

Stap 3

U kunt ook de standaard besturingssysteemsoftware gebruiken. Probeer bij dergelijke fouten niet alle gegevens in één keer te kopiëren. Kopieer één bestand of map tegelijk. Zodra u bij de problematische bestanden bent, slaat u ze over om de rest te kopiëren. Vervolgens heeft u slechts een paar bestanden die naar uw computer moeten worden overgebracht.

Stap 4

U kunt ook het programma Alcohol gebruiken om de hele schijf te kopiëren. In de regel wordt het niet gekopieerd alleen omdat er enige schade op de schijf is, dus u moet alles naar een virtuele site overbrengen. Plaats de schijf, open dit programma en klik op de knop "Afbeeldingen maken". Plaats vervolgens de schijf. Schakel het selectievakje naast Controleren op fouten uit. Klik op de knop "Start". Nadat het kopiëren is voltooid, plaatst u een nieuwe schijf en klikt u op Afbeeldingen branden en selecteert u degene die u zojuist hebt gebrand in de lijst. Wacht op de opname en probeer alle gegevens ervan te kopiëren.

Aanbevolen: